• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Porsche fabrika dolumu için mobil 1 kullanıldı

Porsche fabrika dolumu için mobil 1 kullanıldı
Yenilik ve üstün kaliteye olan bağlılıkla bilinen Porsche ve Mobil, 1996’dan bu yana 1 milyonu aşkın Porsche otomobilin fabrika dolumunu Mobil 1 ile gerçekleştirildiğini duyurdu.

2012 model Boxster ve Porsche 911 otomobillerin de motor yağı Mobil 1
Sektör liderleri Leipzig fabrikasında özel bir kutlama düzenledi
Porsche ile Mobil 1 arasındaki 17 yıllık işbirliğini yansıtan kilometre taşı oldu

LEIPZIG, Almanya

Yenilik ve üstün kaliteye olan bağlılıkla bilinen Porsche ve Mobil, 1996’dan bu yana 1 milyonu aşkın Porsche otomobilin fabrika dolumunu Mobil 1 ile gerçekleştirildiğini duyurdu. Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’dan endüstrinin önde gelen isimleri tarihi öneme sahip bu kilometre taşını kutlamak üzere Leipzig, Almanya’daki fabrikada toplandı.

Bu işbirliği yeni buluşlar ve üstün performans ile birlikte motor verimliliğinde kayda değer gelişme sağlayarak, her iki ortağın da otomotiv dünyasında teknolojik açıdan ilerlemesine sahne oldu.  

Bu başarılı ilişki, meraklılarının satın almak için anlayışla sıra beklediği büyük ilgi gören Porsche 911’in yanı sıra, Porsche modellerinin en yeni üyesi Boxster'ın da fabrika dolumunun Mobil 1 yağı ile yapılmasıyla 2012 yılında daha da güçlenecek.

Porsche AG Motor Sporları Geliştirme Müdürü Dieter Steinhauser şöyle konuştu: “Dayanıklılık yarışlarında, bütün parçalar ve sistemler aşırı strese tabi tutulurlar. Bu yüzden yüksek performanslı yağlar, motor sporlarında başarılı olmak için hayati önem taşır. Yarış otomobillerimizin ilk dolumunda, dünyanın dört bir yanındaki yarış pistlerindeki rekabette verimliliğini kanıtlayan Mobil 1 motor yağları kullanılır”.

Porsche AG’nin uzman mühendisleri tarafından tüm küresel pazarlar ve Porsche uygulamaları için tek bir yağın ve 0W-40 viskozite sınıfının tercih edilmeye devam etmesi, tam sentetik Mobil'in teknik üstünlüğünün ve pistlerden şehir içi kullanımına, spor otomobillerden SUV'lere kadar uygulanabilirliğini vurguluyor.

Yeni Porsche modelleri gelişmiş tasarımları ile performansta yeni zirvelerine ulaşırken, Mobil 1 yağının ileri teknolojisi sayesinde performans çıtasını daha da yükseltiyor. 

Mobil 1 yenilikçi buluşları, ileri mühendisliği ve teknik avantajı temsil eder. 35 yılı aşan formül uzmanlığı, patentli sentetik baz yağları için şirket içi tasarım ekibi ve bitmek bilmeyen yüksek kalite arayışı sayesinde Mobil 1 yağları tüm sıcaklık ve koşullarda performans sunar, sağlam bir performans profili gösterir, gelişmiş aşınma koruması ve kanıtlanmış uzun yağ değiştirme aralığı sunar. 

Porsche AG şanzıman operasyon sıvıları bölümünden Hans-Peter Deeg, “Mobil 1'i bu kilometre taşına ulaştığı için kutluyoruz. Her bir Porsche motoru, fabrika çıkışında Mobil 1 ile dolduruluyor. Porsche, üstün verimliliğinden dolayı, yarış pistinde ve yollarda servis yağı olarak sadece Mobil 1’i tavsiye etmektedir” dedi.

ExxonMobil Lubricants and Petroleum Specialties Company’den Laurent T. Fischer de şunları söyledi: “Porsche bir performans mükemmelliği standardını temsil ediyor. Mobil 1, yarış pistlerindeki detaylı taleplerden, herhangi bir sürücünün gereksinimlerine karşılıyor. Ustalar, OEM’ler (üreticiler) ve tüketiciler tarafından seçilen Mobil 1, her koşulda ve her sürücü için doğru yağdır”.

Teknoloji liderliği ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığı ile Mobil 1, ilk andan itibaren performans ve koruma ile yakıt ekonomisinde iyileştirme ile orijinal başarılarını artırarak ilerlemeye devam ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim