• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Range Rover Evoque'a güncelleme geldi

Range Rover Evoque'a güncelleme geldi
18 ay içerisinde 170 bin adet satarak önemli bir başarıya imza atan Range Rover Evoque, çeşitli güncellemeler ve yükseltmelerle çok daha iyi bi hale getiriliyor.
Land Rover çok satan Range Rover Evoque modeline çeşitli güncellemeler getirdi. 
18 ay içerisinde 170 bin adet satarak önemli bir başarıya imza atan Range Rover Evoque, çeşitli güncellemeler ve yükseltmelerle çok daha iyi bi hale getiriliyor.
 
Ekim ayı itibariyle otomatik şanzımanlarda değişikliğe giden Land Rover, 9 ileri ZF otomatik şanzımanı standart donanım haline getiriyor. Adaptif şekilde çalışan sistem, sürücünün stiline göre performans ve verimlilikte farklı değerleri tespit etmek açısından marka istatistiklerine de büyük katkıda bulunacak. 
 
Bunun yanı sıra "Aktif Sürüş" adı verilen sistemi de opsiyonel olarak kullanıcılarına sunacak olan Land Rover, yakıt tasarrufu odaklı çalışmalarına devam ediyor. Yeni sistem, 35 km/s üstü hızlarda iki teker çekişten dört tekere geçişlerde aks entegrasyonunu kolaylaştırarak aracın verim ve yakıt kaybını minimuma düşürüyor. Ayrıca tork dağılımı üzerinde de çalışan marka e-Diff adı verilen yeni sistem ile arka aks odaklı bir çalışmayı otomobile dahil etmiş.
 
Aktarma organlarıyla ilişkili bu iki yeniliği yeni Range Rover Evoque'a dahil eden Land Rover, bu yenilikler sayesinde emisyon oranlarında ciddi bir düşüş hedefliyor. Sürüş teknolojileri ile ilgili de yenilikler getiren marka, yeni off-road sistemi teknolojisi, iki yeni otomatik park eklentisi ve şerit takip sistemi gibi güvenlik açısından oldukça önemli geliştirmeleri de modele dahil ediyor.
 
Akıllı telefon kullanıcılarını unutmayan Land Rover, indirilebilir "InControl" uygulaması ile araç durum bilgisi, yakıt ve tüketim değerleri takibi, park edilen yeri gösterme gibi oldukça faydalı işlemleri akıllı telefondan takip edilebilir hale getirecek.
 
Görsel olarak da makyajlanan Range Rover Evoque, yeni güncelleme paketi ile birlikte "Zanzibar Bronz" adı verilen yeni bir renk tonuna da kavuştu. Dört yeni alaşım jant tasarımı ve arka spoyler eklentisi de yapılan makyajlı model Ekim ayında satışa sunulacak. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim