• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Renault Trucks, Mersin'de hız kesmiyor

Renault Trucks, Mersin'de hız kesmiyor
Renault Trucks’ın uzun yol taşımacılığı için geliştirilmiş T 520 yüksek kabin çekicisi, segmentinde sunduğu avantajlarla Mersinli lojiktik şirketlerinin de ilgi odağı oluyor.

Mersin merkezli lojistik şirketleri, Renault Trucks T serisi yüksek kabinli çekiciler ile yatırım yapıyor. İlk defa Renault Trucks alımı yapan Flay Lojistik ve Ocaktrans Uluslararası Nakliyat da T serisi çekicilerle filolarını genişletiyor.

Renault Trucks bayisi İmam Kayalıoğulları’nın Mersin’deki merkezinde gerçekleştirilen teslimatlarda Flay Lojistik’in iki adet yeni T520 High 4x2 Euro 6 çekicileri, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aktaş’a teslim edildi.

Almanya, İngiltere, İsveç, Belçika, Hollanda başta olmak üzere tüm Avrupa’ya yaş sebze-meyve ve balık ürünlerinin frigofirik taşımacılığını yapan Flay, zaman ile yarıştıkları operasyonları için Renault Trucks çekicileri tercih etti. Yeni alımlarında araçların teknik özellikleri kadar Renault Trucks kullanıcılarının memnuniyetlerinin etkili olduğuna değinen Celal Aktaş; “Özellikle frigorifik taşımacılık yapan pek çok meslektaşımız, Renault Trucks T serisinden memnuniyetlerini dile getiriyor. Performans, yakıt tasarrufu ve sürüş konforu olarak araçlarından çok memnunlar” diye belirtti.

Flay Lojistik, yılda 480 ton yaş sebze-meyve ve yaklaşık bin ton balık taşımacılığı yapıyor. Uzun yol koşullarının zorlu sürüşlerinde şoförlerinin konfor ve performansını gözettiklerine değinen Aktaş; “Kalifiye sürücülerimizin memnuniyetleri, bizim için çok önemli. Bu nedenle Renault Trucks’ın yüksek kabin çekicisini tercih ettik” dedi.

Ocaktrans Uluslararası Nakliyat adına T 520 çekiciler,  Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Ocak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şehmuz Ocak’a teslim edildi. 1997’den bu yana soğuk zincir taşımacılığında hizmet verdiklerini belirten Muhittin Ocak; “Ağırlıklı Hollanda, Almanya 

Belçika ve İngiltere olmak üzere Avrupa’ya yaş sebze meyve taşımacılığı yapıyoruz. Dönüşte ise yüzde yüz doluluk ile Irak’a gıda ürünleri taşıyoruz. Mersin bölgemizin en büyük avantajlarından biri de bu. İş döngüsü ve karlılık için güzergah dönüşündeki doluluk önemli” şeklinde belirtti.

İlk defa Renault Trucks çekici alımı yaptıklarını belirten Ocak; “Her taşımacılık operasyonu farklı noktalarda zordur ve zamanla yarışır ancak soğuk zincir taşımacılığında taşıdığınız mal biraz daha risklidir. Operasyonlarınızda hiçbir aksama olmaması gerekir. Bu nedenle Renault Trucks araçlarını tavsiye eden lojistik şirketlerini dinledik. Aracın konforu, performansı kadar satış sonrası hizmetlerinden memnuniyet bizi etkiledi. Aracın zamanında ve sorunsuz yoluna devam edebilmesi için satış sonrasındaki hizmetin hızı ve pratikliği bizler için hayati önem taşıyor” diye açıkladı.

Teslimat törenlerine katılan Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ise; “Renault Trucks olarak müşterilerimizle uzun yıllara dayanan iş birlikleri kuruyoruz. Ailemize Flay Lojistik ve Ocaktrans gibi yeni üyeler katılınca da çok mutlu oluyoruz. Tabi ki böyle değerli firmaların, Renault Trucks müşterisi olan şirketlerin tavsiyesi ile ailemize katılmaları bizim için ayrı bir gurur kaynağı oluyor. Toplam çözümlerimiz ile kendilerinin tüm operasyon süreçlerinde yanlarında olacağız. Bundan sonra Flay Lojistik ve Ocaktrans ile de uzun yıllara dayanacak iş birliğimiz olacağına inanıyoruz” dedi.

Araç alımlarında RTFS desteği

Flay Lojistik ve Ocaktrans Uluslararası Nakliyat, yeni araçlarının alımında Renault Trucks Finansal Hizmetler’i (RTFS) tercih etti. Renault Trucks Finansal Hizmetler’in avantajlı finansman ürünlerinden yararlanarak toplam çözümleri kullanan Flay ve Ocaktrans için ilave kredi limiti oluşurken kredi kapasitesi artıyor ve yatırım için kaynağı RTFS sağlamış oluyor. Sonuç olarak 60 aya kadar TL ve Euro kredi seçenekleri sunan RTFS finansal hizmetlerinden faydalanan Renault Trucks müşterileri, ilave kredi limiti temini, şirketin kredi kapasitesinin güçlendirilmesi, tek noktadan toplam çözüme erişim gibi birçok avantajı bir arada sağlayabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim