• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Samsung Galaxy S10!

Samsung Galaxy S10!
Samsung'un önümüzdeki yıl tanıtması beklenen S ailesinin yeni modeli S10'a ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf yayınlandı.

Her yıl standart olarak S ailesine yeni bir model katan Samsung'un önümüzdeki yıl çıkacak telefonunu S10 olacak. Bu yeni modelin tanıtılmasına çok vakit olsa da birçok bilgi ve fotoğraf internette bulunuyor. Bunlardan biri de Twitter'daki Ice Universe isimli kullanıcının yüklediği Galaxy S10 prototip fotoğrafı oldu. Kullanıcının yüklediği fotoğrafta neredeyse sıfır çerçeveli bir telefon görünüyor. Telefonun bütün kenarları standart bir çerçeve uzunluğuna sahip. Fotoğraftan anlaşıldığına göre telefonda ön yüzde parmak izi okuyucu ve ön kamera bulunmuyor. Bu da akıllara ekrandan parmak izi okuma teknolojisini ve ön kameranın da üst yan yüze alınması gibi bir durumu getiriyor.

Samsung’un ön kamera sorununu nasıl çözeceğini henüz bilinmiyor ancak geçtiğimiz günlerde Çinli üreticiler Oppo ve Vivo benzer tasarımlı akıllı telefonlar tanıtmıştı. Vivo Nex ve Oppo Find X’ta kameralar mekanik bir sistem sayesinde gerektiğinde cihazdan çıkarılıyor ve kullanılabiliyordu. Henüz kesin olmasa da Galaxy S10’da da benzer bir sistemin olacağı tahmin ediliyor. Parmak izi okuyucu içinse ekrana entegre bir çözüm kullanılabilir ya da arka yüzde bir parmak izi okuyucusu olabilir.

Samsung Galaxy S10 yeni Exynos işlemci ile gelebilir

Yine Ice Universe isimli kullanıcının paylaşımına göre 2019’ta tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10’da yeni Exynos işlemcisi kullanılacak. Piyasada bulunan işlemcilerden çok daha gelişmiş olacağı belirtilen Exynos 9820 ile Galaxy S10, performans olarak da rakiplerini epey zorlayacak.

Bu arada her zaman yaptığımız uyarı tekrarlayalım: Bu tarz sızıntılar her zaman gerçek olmayabiliyor. Ayrıca gerçek olsa bile firmalar bu tip ürün geliştirmelerinden birden fazal prototip ile çalışıp nihai üründe bunlar arasından bir seçim yapabiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim