• BIST 9664.29
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Samsung yenilenmiş cihaz satacak

Samsung yenilenmiş cihaz satacak
Akıllı telefon pazarının lider üreticisi olan Samsung, yenilenmiş telefon satışı için hazırlıklara başladı. İşte Samsung'un yenilenmiş cihaz programının detayları!

Güney Koreli üretici Samsung, akıllı telefon pazarında sağladığı liderliği sürdürmek ve yükselen ivmesini korumak için mobil tarafta satış stratejilerini yeniden yapılandırıyor. Firmanın bu yapılanma sürecinde aldığı kararlardan birisinin de, yenilenmiş akıllı telefon satışına başlamak olduğu ortaya çıktı.

Daha Ucuz Olması Satışları Artıracak!

Üretim maliyetleri konusunda verimliliği en üst düzeye çıkarmak için üst seviye akıllı telefonlarını yenileyerek tekrar satışa sunacak olan Samsung’un, ilk adımda Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri gibi pazarları hedeflediği belirtiliyor.

Tabi, yenilenmiş cihazların daha düşük fiyatlar ile satılması kullanıcıların bu ürünleri tercih etmesi konusunda en büyük etken oluyor. Zira, kullanıcıların büyük bir bölümü daha ucuza satın almak için ikinci el ürünleri tercih ettiklerinde oluşabilecek riskleri göz önüne getirerek bu ürünlere yöneliyorlar.

Samsung’un yenilenmiş cihaz satışına başlaması durumunda, ABD’de yenilenmiş akıllı telefon ve bilgisayar satışları ile büyük bir paya sahip olan Apple’ın karşısına ciddi bir rakip olarak çıkacağı herkes tarafından tahmin ediliyor.

Güney Koreli üreticinin ilk adımda hangi modellerini bu programa dahil edeceği henüz bilinmiyor. Samsung'un yenilenmiş cihaz satışına başlayacağı tarih olarak ise en erken 2017 yılı işaret ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim