• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu sızdırıldı

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu sızdırıldı
Bir süredir iddia olarak internette dolaşan Samsung'un akıllı telefonunun şimdi de fotoğrafları ortaya çıktı.

Katlanabilir telefonlar teknoloji tutkunlarının uzun yıllardır beklediği yeniliklerin başında geliyor. Bu tarz ekranların prototip olarak üretilmeye başlanması beklentileri yükseltirken farklı markalardan bu tarz cihazlarla ilgili iddialar da ortaya atılmaya başlandı.Huawei, LG ve Samsung gibi markalar için katlanabilir akıllı telefon üretiyor iddiaları zaman zaman gündeme geliyordu. Bu iddialarla ilgili ne somut görüntü ise internete sızdı.

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu olacağı iddia edilen modeli gösteren fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Ancak bu fotoğraflar katlanabilir telefon beklentisinde olanları hayal kırıklığına uğratabilecek bir tasarıma sahip. MWC 2019'da tanıtılması beklenen Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu aslında iki telefon ekranını bir arada kullanmayı sağlayan menteşeli bir tasarıma sahip model.

Kod adı Project V 

Yani anladığımız anlamda katlanabilir olmayan telefon biri ana gövde, diğeri ekran olmak üzere katlanabilir iki ekranı bulunan hibrit bir ürün. Şimdilik prototip aşamasında olan cihazın kod adının Project V ve model numarasının ise SM-G929F olacağı iddia ediliyor. Hatta iddialar arasında telefonun fiyatı bile yer alıyor. Buna göre Samsung'un bu ilginç akıllı cep telefonunun fiyatı 2 bin dolar olacak. Sınırlı sayıda üretilmesi beklenen modelin en erken önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Öte yandan bu modelin 2014 yılından bu yana geliştirildiği ve sınırlı sayıda üretime gireceği de gelen iddialar arasında. Yayınlanan fotoğraf ve bilgilerin iddia olduğunu ve bu tarz bir ürünün hiç bir zaman satışa sunulmayabileceğini de hatırlatalım.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim