• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Santa FE artık Türkiye için gün sayıyor

Santa FE artık Türkiye için gün sayıyor
Hyundai'nin popüler SUV modeli Santa FE, Türkiye için gün sayıyor.
Modellerindeki zengin donanım seviyeleriyle Türk tüketicisinin en çok ilgi gösterdiği markalardan birisi olan Hyundai'nin Türkiye'de üretilen yeni i20 modeli ve küçük sedan segmentinin başarılı temsilcisi Accent Blue'nun, 2013 yazını yepyeni donanımlar ve özelliklerle karşıladığını belirten Karaarslan, şunları kaydetti: 
 
"Yeni Hyundai i20, artık daha çok keyif veren donanımları sunarken Accent Blue da ailelerin konforu ve rahat etmeleri için birtakım değişiklikleri beraberinde getiriyor. Hem şık bir dış tasarıma hem de kullanışlı ve modern bir iç mekana sahip olan i20, özellikle genç kullanıcıların ve genç ailelerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 
 
Daha fazla donanım ve daha estetik özelliklerle donatılan i20, sadece pratik bir kullanım değil aynı zamanda yüksek teknoloji, beş yıldızlı güvenlik ve segmentinde standartları belirleyen unsurlar vadediyor." 
 
Ümit Karaarslan, toplam 4 farklı donanım seviyesine sahip olan i20'de 1,2 litre ve 1,4 litrelik benzinli motorlar ile 1,4 litrelik dizel motor seçeneklerinin yer aldığını belirterek, Hyundai i20 fiyatlarının haziran ayına özel olarak 30 bin 400 liradan başladığını ifade ettti. 
 
Hyundai'nin popüler SUV modeli Santa FE'nin, Türkiye için gün saydığını dile getiren Karaarslan, "Çok kısa bir süre içinde showroomlardaki yerini alacak olan Santa Fe, Hyundai markasının akıcı tasarım anlayışı ile tamamen yeniden yorumlanırken, hem iç dizaynı hem de dış tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni Santa Fe, geliştirilmiş özellikleriyle SUV-D segmentine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor" dedi. 
 
Yeni Santa FE'nin Türkiye için özel olarak geliştirilen 2,0 litre hacmindeki dizel motor ile haziran ayı sonundan itibaren ithal edilmeye başlanacağı bilgisini veren Karaarslan, "Bir süredir yaşadığımız döviz kurundaki hareketlerden dolayı fiyatlarımızı da birkaç gün içinde belirlemiş ve sizlerle paylaşmış olacağız. Şu anda çok volatil bir dönemden geçiyoruz. Bir süre daha böyle devam edebilir bu volatil dönem ama bir süre içinde daha sağlıklı bir fiyat açıklamak için çalışmalarımız sürüyor" değerlendirmesinde bulundu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim