• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Scania Rusya ev sahipliğimizi seçti

Scania Rusya ev sahipliğimizi seçti
Türkiye, Scania uluslararası toplantıları için hem ev sahipliği yapmaya hem de çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor.

Scania Rusya ev sahipliğimizi seçti

Türkiye, Scania uluslararası toplantıları için hem ev sahipliği yapmaya hem de çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor.

Scania’nın Doğuş Otomotiv ile olan başarılı ilişkisinin bir sonucu olarak, Uluslar Arası Eğitimlerinden, Uluslar Arası Lojistik Konferanslarına, Scania Distribütörler Toplantısı’na kadar her türlü etkinliğinde öncelikli mekan tercihi, Türkiye!

Scania’nın Rusya distribütörü her yıl Rusya’da düzenlediği, stratejik kararlarını aldığı Yetkili Satıcı toplantısını ilk kez yurtdışına çıkarak İstanbul’da gerçekleştirdi. 33 Rus Yetkili Satıcı’nın katıldığı toplantıda Türkiye’de yönetilen başarılı operasyonlar birkez daha örnek olarak gösterildi ve takdir edildi.

2011 yılı Scania Rusya Yetkili Satıcı toplantısı 33 bayiden yaklaşık 50 kişinin katılımıyla İstanbul Hilton Oteli’nde gerçekleştirildi. Satış, satış sonrası, pazarlama, servis, yedek parça, ihracat, strateji iş ve marka geliştirme, filo planlama alanlarında Scania’nın Rusya genelindeki 2010 yılı operasyonları değerlendirilirken 2011 yılı planları oluşturuldu.

Toplantı Scania Rusya Direktörü Hans Tardell’in açılış konuşmasıyla başladı. Scania Satış Direktörü Andrey Chursin “2010 Yılı Özeti” ve Scania Direktörü Hans Tardell “Başarıya Giden Yol” adlı konuşmalarını gerçekleştirdiler. Bu sunumları Pazarlama Politikaları 2011 ve en iyi uygulamaların paylaşıldığı farklı yöneticilerin anlatımları takip etti. Yetkili Satıcılar toplantısında tüm katılımcılar; satış, servis, parça, yetenek temini konularında gruplar halinde workshoplar gerçekleştirerek bölgesel ihtiyaçlar ve önümüzdeki yıllarda yapılması gereken gelişmeler ile ilgili geri bildirimler vererek fikirlerini paylaştılar.

Pazarlama Yöneticisi Olga Krivonogova, geleneksel Yetkili Satıcı toplantılarını ilk kez yurtdışında gerçekleştirdiklerini belirterek “Bu ilk yurtdışı toplantımız için İstanbul’u seçmemiz Yetkili Satıcılarımız tarafından da çok olumlu karşılandı. Bu toplantımızda ilk kez çalışma grupları oluşturduk ve konularımızı derinlemesine inceleme fırsatı bulduk. 2 gün boyunca verimli toplantıların yanı sıra İstanbul’un farklı bölgelerine düzenlenen geziler ve etkinlikler ile Türkiye’yi yakından tanıma fırsatı yakalayan katılımcılar Türkiye’ye hayranlıklarını gizleyemediler” dedi.

Toplantılar sırasında Scania’nın Türkiye çalışmalarını da inceleme fırsatı bulduklarını belirten Yetkili Satıcılar ise Scania’nın farklı ülkelerdeki stratejilerine, çalışma şekillerine farklı perspektiften bakma fırsatı buldukları için duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Rusya Yetkili Satıcı toplantısına İsveç’ten katılan Scania yetkilileri ise Türkiye’nin 2010 yılında en çok Scania satılan 5. ülke olduğunu hatırlatarak, ”Türkiye bizim için sadece araç sattığımız bir ülke değil, örnek bir model olmuştur. Rusya distribütörümüze de bu başarıyı yerinde inceleyebilmesi için İstanbul’u tavsiye ettik. Başta Doğuş Otomotiv Scania temsilcileri olmak üzere bu organizasyonun başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim