• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Scania’dan havaalanlarına özel araçlar

Scania’dan havaalanlarına özel araçlar
Scania, havaalanı lojistiği ve güvenliği için özel üst yapılı araçları ile Münih Havalimanı’nda boy gösterdi.

Karayolu yük ve insan taşımacılığı sektörü hizmetine sunduğu araçlar ile müşterilerinin çözüm ortağı olan Scania, havaalanı güvenlik ve lojistik hizmetlerine de talip. Modüler ürün sistemi sayesinde müşteri taleplerini eksiksiz yerine getiren Scania, havaalanı lojistiği için özel olarak üst yapı uygulanan araçlarını, sergiledi.

Scania, yangın ve kurtarma üst yapılı modelleri ile yüksek güvenilirlik, uzun çalışma süreleri ve performans için seçilen tüm havaalanı operasyon kriterlerini başarıyla yerine getiriyor.

Üstün Scania Motor teknolojisi sonucu biyogaz, biyodizel, CNG ve LPG gibi farklı yakıt alternatifli motorlara sahip Scania çekicilere istenen üstyapı kolaylıkla uygulanabiliyor. Sergi de, kar pulluğu ve catering box takılı Scania çekici ile uçak-terminal arası yolcu taşımacılığında kullanılabilecek Scania otobüsler ilgi odağı oldu.

“Scania’dan sınırsız uyum”

Scania, destek hizmetleri de dahil olmak üzere müşterilerinden gelen farklı uygulama taleplerine, mümkün olan en iyi çözümü bulmak için çaba göstermektedir. Scania araçları, modüler ürün sistemi sayesinde iş, araç ve çözümlere sınırsız uyum sağlarken, ürün portföyünde bulunan biyogaz, biyodizel, biyoetanol gibi yenilenebilir yakıtlarla çalışan motorlar da dahil olmak üzere, çevreci önceliğini modellerinde de yansıtmaktadır. 

2.20111220171618.jpg  

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim