• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Schaeffler’e Japonya'dan Kalite Ödülü

Schaeffler’e Japonya'dan Kalite Ödülü
Schaeffler Grubu, Japonya’daki AISIN AW firmasından “yüksek hacimli şanzıman üretilmesinde gösterdiği üstün iş birliği ve destek” nedeniyle Kalite Ödülü aldı.

Japon firması AISIN AW, yeni AISIN AW 8 vitesli şanzıman için merkezkaç sarkaç tip sönümleyiciye sahip çift türbinli damperleri tedarik ettiği Schaeffler Grubu’na "Proje Katkı Ödülü" verdi.

Japonya'da yüksek hacimli şanzıman üretilmesi nedeniyle gösterdiği üstün iş birliği ve destek nedeniyle verilen ödül için Schaeffler'in Bühl'deki fabrikasında bir tören gerçekleştirildi.

AISIN AW Ltd. Şti. Satın Alma Bölümü Başkan Yardımcısı Shigeo Tsuzuki'den ödülü alan Schaeffler Şanzıman Teknolojileri İşletme Birimi Başkanı Dr. Peter Bührle, Japon firmalarının yüksek proses ve kalite gereklilikleriyle tanındığını belirterek ''Japonya'dan ödül almak, özellikle gurur verici bir başarıdır. Ekibimiz bu ödülle gerçekten gurur duyuyor. Bunu, büyük bir takdir emaresi ve mükemmel teknolojik ve üretim uzmanlığımızın kanıtı olarak görüyoruz" diye konuştu.

Shaeffler hakkında;

Schaeffler Grubu, sunmuş olduğu yüksek kalite, üstün teknoloji ve güçlü yenilikçi yaklaşımı ile otomotiv ve sanayi için küresel çapta lider bir tedarikçi konumundadır. Schaeffler Grubu, birçok endüstriyel uygulamada kullanılan rulmanlı yatak ve lineer sistem ürünlerinin yanı sıra motor, şanzıman, şasi uygulamalarındaki yüksek hassasiyetli bileşenleri ve sistemleri ile birlikte “Gelecek için Mobilite” konseptine çözüm odaklı büyük katkılar sağlamaktadır.

2015 yılında yaklaşık 13,2 milyar Euro’luk satış gerçekleştiren Schaeffler, dünya çapında 84 binden fazla çalışanı ile Avrupa’nın en büyük aile şirketlerinden biridir. 50 ülkede bulunan yaklaşık 170 konumu ile üretim tesisleri, Ar & Ge merkezleri ve satış şirketlerinden oluşan dünya çapında bir ağa sahiptir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim