• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Schneider Electric, Entegre Düşünce Ödülü'ne layık görüldü

Schneider Electric, Entegre Düşünce Ödülü'ne layık görüldü
Schneider Electric, Institut du Capitalisme Responsable tarafından verilen Entegre Düşünce ödülünün sahibi oldu.

Schneider Electric, Institut du Capitalisme Responsable tarafından verilen Entegre Düşünce ödülünün sahibi oldu.

Büyük ölçekli şirketler kategorisinde bu ödüle layık görülen Schneider Electric, ekonomik, toplumsal ve çevresel sorumluluklarını entegre bir şekilde yerine getirme başarısını bir kez daha kanıtladı.

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Institut du Capitalisme Responsable tarafından Büyük Ölçekli Şirketler kategorisinde Entegre Düşünce ödülüne layık görüldü. Entegre Düşünce Ödülü, Avrupa Büyük Ödülleri arasında bu yıl ilk kez sunuldu ve uluslararası çapta öncü şirketleri bir araya getirdi.

Ödülü veren Institut du Capitalisme Responsable ise uygulamalı kurumsal araştırmalar alanında kâr amacı gütmeyen bağımsız bir kuruluş. Enstitü ödülleri, her şirketin tüm paydaşlarını dahil eden bir iş modeli tasarlama gerekliliğinden yola çıkarak sunulmaya başlandı.

10 Ekim'de Paris'teki MEDEF genel merkezinde verilen ödül, sürdürülebilir kalkınmanın Schneider Electric’in stratejisine ne ölçüde entegre edildiğini, tüm paydaşları ile olan iletişim ağının genişliğini ve sürdürülebilirlik konusundaki tarihi taahhüdünün başarısını ortaya koyuyor.

“Sürdürülebilir kalkınma, stratejimizin merkezinde yer alıyor”

Schneider Electric Sürdürülebilirlik Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Gilles Vermot ödülle ilgili şu şekilde konuştu; “Paydaşlarımızla birlikte sürdürülebilir kalkınmayı uygulama ve STK'lar, yeni teşebbüsler ve ortaklıklar ile daha sürdürülebilir bir dünya için çözümler üretme konusundaki adanmışlığımızın bir göstergesi olan bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz. Sürdürülebilir kalkınmayı stratejimizin merkezine koyma kararlılığımızı son 20 yıldır sürdürüyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın başarısında ise güçlü iş birlikleri yer alıyor. Bu nedenle, bu ödülü, dünyadaki kırsal alanların ve uzak bölgelerin elektriğe erişmesini amaçlayan Enerjiye Erişim programında bize eşlik eden iş ortağımız Sunna Design ile birlikte almak istedik”.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Entegre Düşünce Konferansı'nda açılış konuşmasını ise MEDEF başkanı Pierre Gattaz gerçekleştirdi. 2013 yılında CAPITALCOM tarafından başlatılan konferanslar her yıl düzenli olarak yapılıyor. Ocak 2017'den beri Institut du Capitalisme Responsable tarafından yönetilen yıllık Entegre Düşünce Konferansı, çok uluslu şirketleri, KOBİ'leri, yatırımcıları, STK'ları ve müşterileri, en iyi uygulamaların tanınması ve ödüllendirilmesi amacıyla bir araya getiriyor. 2017 yılında, 20 büyük Fransız şirketi, Entegre Düşünce yaklaşımını benimsedi ve "Entegre Rapor" yayınlama çalışmalarına başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim