• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

SEAT’tan elektrik açılımı

SEAT’tan elektrik açılımı
Kentsel mobilite çözümlerine odaklanan ve bu konuda AR-GE çalışmalarına ağırlık veren SEAT, Barselona’da düzenlenen Smart City Expo Dünya Kongresi’nde yeni atılımlarını açıkladı.

Kentsel mobilite kavramını gelecek stratejisinin önemli bir parçası olarak belirleyen SEAT, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Smart City Expo Dünya Kongresi'nde çalışmalarının temellerini oluşturan adımlarını tanıttı.

SEAT, Kongrede gelecek stratejisinde önemli rol oynayan ve bu konuyla ilgili çalışmalarını yürütecek olan stratejik iş birimi SEAT URBAN MOBILITY’yi tanıttı. Kongrede ayrıca markanın 70 yıllık yakın tarihinde bir ilk de gerçekleşti; e-Kickscooter konsept modeli ve tamamen elektrikle çalışan e-Scooter konsepti tanıtıldı.

e-Scooter ve e-Kickscooter SEAT URBAN MOBILTY’ye emanet

Markanın ürün, hizmet ve mobilite konusundaki tüm çözümlerini birleştirmesi üzere kurulan SEAT URBAN MOBILITY, 2020 yılında e-Scooter’ı pazara sunacak. Yeni iş birimi ayrıca, İlk olarak 2018 yılında tanıtılan SEAT EXS e-Kickscooter da bu yeni iş birimine dahil edilecek.

SEAT URBAN MOBILITY, aynı zamanda, en son gerçekleştirilen MOBILE WORLD CONGRESS’de tanıtılan SEAT Minimo konsept modelinin kentsel mobiliteye uyumu çalışmalarında da kamu kuruluşlarıyla işbirliğini de yürütecek.

SEAT e-Scooter konsept tek şarjla 115km gidiyor

SEAT’ın Kongrede tanıtımını gerçekleştirdiği tamamen elektrikli e-Scooter konseptinin, 2020 yılının sonunda pazara sunulması planlanıyor. Hem özel kullanıcılar hem de filo müşterilerinin hedeflendiği e-Scooter konsepti, 240 Nm'lik bir tork değerine sahip. 125cc'ye eşdeğer, 7 kW motorla donatılan e-Scooter, sadece 3.8 saniyede 50 km/s hıza ulaşabilecek ve tek şarjda 115 kilometre yol alabilecek.

Yeni nesil SEAT EXS; e-Kickscooter konsept

SEAT’ın Smart City Expo Dünya Kongresi'nde tanıttığı bir yenilik ise yeni nesil e-Kickscooter oldu. İlk olarak 2018 yılında sunulan ve bugüne kadar 10 bin adetin üzerinde bir satış adedine ulaşan SEAT EXS’in yeni nesli e-Kickscooter konsepti, çok daha yüksek kapasiteli bir aküyle donatılmış ve 65 km'lik bir menzile sahip.

1574428042_seat_creates_a_business_unit_to_promote_urban_mobility_and_presents_its_e_scooter_concept__03_hq.jpg1574428041_seat_creates_a_business_unit_to_promote_urban_mobility_and_presents_its_e_scooter_concept__11_hq.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim