• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Sennheiser Momentum serisi yenilendi

Sennheiser Momentum serisi yenilendi
Sennheiser’ın yenilenen Momentum 2 serisi kulaklıkları müzik ve ses tutkunlarını harekete geçiriyor.

Müzik ve ses dünyasının en çok takdir toplayan kulaklık serilerinden olan Sennheiser’ın Momentum serisi, kullanıcı geribildirimleri ve üstün Sennheiser ses mühendisliği teknolojileri ile yenilendi.

Yeni Momentum 2 serisi kulaklıklar, hem kulak üzerine oturan supra-aural, hem de kulağı kaplayan circum-aural modeller içeriyor. Tüm modellerin kafa bandı ve kulak kapsüllerinde kullanılan hava alabilir deri malzeme ile maksimum konfor ve maksimum ses yalıtımı sağlanmış.

Katlanabilir kulak kapsülleri ile taşıma ve saklama konusunda müzik aşıklarının işini kolaylaştıran Momentum 2 serisine dahil kulaklıklarda, telefon çağrıları ve müzik yönetimi için kabloya entegre edilmiş akıllı kumanda ve mikrofon bulunuyor. Kulaklıkların kabloları güvenli bir şekilde çıkarılabildiği için kablo değişimi de yapılabiliyor.

Momentum 2 serisi kulaklıklar 16 Hz – 22 kHz frekans aralığında ses iletimi yapıyor. Mikrofonları 100 Hz ve 10 kHz arasında ses alabilen kulaklıkların toplam harmonik bozulması yüzde 0,5’in altında. Empedans’ı 18 ohm olan kulaklıkların kulağı kaplayan modelleri maksimum 113 desibel, kulak üstü modelleri maksimum 112 desibel ses basınç seviyesi sunabiliyor.

Farklı mobil cihazlar ile uyumlu modelleri olan Momentum 2 serisi kulaklıklar, 1.4 m uzunluğundaki, ses ve telefon çağrılarını yönetmek için entegre akıllı kumandayı ve mikrofonu üzerinde bulunduran, 3.5mm jaklı bir kablo ile geliyor.

Momentum serisinin imzası niteliğindeki seriye has, mükemmel ses kalitesinin şık tasarımla buluşması Momentum 2 serisinde de devam ediyor. Kahverengi, siyah ve fildişi renge sahip kulaklıklar, yine deri detaylar ile süslenmiş özel taşıma çantaları ile birlikte geliyorlar.

Momentum 2 serisi kulak üstü modellerin tavsiye edilen satış fiyatı 799,99 TL olarak belirtilirken, kulağı kaplayan ve daha iyi pasif ortam gürültüsü yalıtımı sağlayan modeller 1248,99 TL olarak fiyatlandırılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim