• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Shell Rimula, 18 şehirde 4 bin sürücüyle buluştu

Shell Rimula, 18 şehirde 4 bin sürücüyle buluştu
Madeni yağ pazar liderliğini 2015 yılında da sürdüren Shell&Turcas 7 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında ağır vasıta sürücülerine yönelik 18 ildeki 22 noktayı kapsayan bir tanıtım turu düzenledi

Shell & Turcas, Shell Rimula’nın gelişmiş motor koruması ve verimlilik artışı sağlamayı amaçlayan yeni Ekstra Dinamik Koruma Teknolojisi hakkında sürücüleri bilgilendirmek; yenilenen ürün ambalajlarını tanıtmak ve onlara uzun yolculukları arasında keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla 1 ay süren bir tanıtım turu gerçekleştirdi.

Sürücülere tanıtılan Shell Rimula sentetik yağlarının ambalajının yeni tasarımında, Shell PurePlus Teknolojisi’nin Shell’in Uyumlu Katık Teknolojisi ile birleştirilerek geliştirilen “Ekstra Dinamik Koruma Teknolojisi” ön plana çıktı. Bu teknolojiler, tüm hava şartlarında kusursuz koruma ve daha uzun motor ömrü sağlamaya yönelik; uzun yağ değişim aralıkları ve yakıt tasarrufunu da beraberinde getiren bir ürün ortaya çıkarıyor. Ürünün sağladığı bu faydalar, uzun vadede ağır vasıta sahiplerinin maliyetlerini azaltmaya yardım ediyor

"Shell Rimula İşini de Korur, Motorunu da” sloganıyla 18 ilde yaklaşık 5000 kilometre kateden tanıtım turu Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Eskişehir, Antalya, Konya, Mersin, Adana, Malatya, Kayseri, Aksaray, Ankara, Samsun, Kastamonu, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve Gebze’de sürücülerle buluştu.

Ağır vasıta sürücüleriyle 17 kamyon parkında ve 5 yetkili serviste bir araya gelen ekip yaklaşık 4000 sürücüyle görüştü.

Düzenlenen etkinliklere Best FM DJ’i Cem Arslan Gebze, Adana ve Ankara’da katılarak Gazoz Ağacı program yayınını Shell Rimula Tanıtım turu alanında yaptı ve burada sürücülerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Shell Rimula TIR’ının da yer aldığı özel alanlarda sürücüler; çeşitli oyunlar, karaoke, langırt gibi eğlenceli aktivitelerle uzun ve yorucu yolculukları arasında keyifli bir mola verme şansı buldular, ayrıca ağır vasıta sürücüleri olası göz rahatsızlıkları hakkında bilgilendirildiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim