• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Snapchat'in değeri ne kadar oldu?

Snapchat'in değeri ne kadar oldu?
Sosyal medya kullanıcılarının son dönemde tercihini oluşturan Snapchat, değerini 1.8 milyar dolar arttırdı. Snapchat'ın kısa zamandaki büyük yükselişi ile ilgili detaylar haberimizde.

Sosyal medya kullanıcılarının son dönem bazında en çok tercih ettiği uygulamalardan biri olan Snapchat, piyasada var olan değerini 1.8 milyar oranında arttırdı.

Securities And Exchange Commission'un sunduğu rapora göre, toplam değeri 20 milyar dolara ulaşması beklenen Snapchat, bu rakama ulaştı.

Aralık 2015 verilerine göre toplamda günlük 110 milyon kullanıcı bulunduran Snapchat, mevcut değerine 1.8 milyar dolar ekleyerek 20 milyar dolar barajını geçti.

Snapchat En Çok Hangi Ülkelerde Kullanılıyor?

Son veriler ışığında günlük 110 milyon kullanıcıya sahip Snapchat, mevcut kullanıcılarının yüzde 50'ye varan oranını Kuzey Amerika'da bulunduruyor.

Yüzde 30 ile Avrupalı kullanıcıların takip ettiği istatistikte, yüzde 25 kullanıcı bu iki dışarısında yer alıyor.

Snapchat Daha da Büyüyecek Mi?

Kaynaklardan alınan bilgiler uygulamanın, 2016 yılının 300 milyon dolar gelirle kapatacağı ifade ediliyor. Analistlerin bir sonraki yıl için beklentisi ise 500 milyon dolar ile 1 milyar dolar oranında.

Snapchat kullanıcıların yüzde 70'e varan oranda kadın kullanıcıların oluşturduğu bir ortamda, yüzde 30 oranında erkek kullanıcı sosyal medya tercihlerinde Snapchat'i tercih ediyor.

Halihazırda WhatsApp, Instagram gibi uygulamaları bünyesinde bulunduran Facebook, daha önceki süreçte 3 milyar dolarlık bir teklifle Snapchat'i alma isteği bulunmuş, bu isteği şirket yetkililerince geri çevrilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim