• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Spotify'a yepyeni özellik geldi!

Spotify'a yepyeni özellik geldi!
Spotify, Spotlight adını verdiği yeni özelliğini duyurdu. Peki, Spotlight neler sunuyor?

Spotify bugün; podcast'ler, sesli kitaplar, haberler ve diğer ses içeriği için dinleme deneyimini tamamlayıcı görsel katmanlar sunan yeni multimedya formatı olan Spotlight'ı tanıttı.

Spotlight; kullanıcılara, sevdikleri sanatçılara, oynatma listelerine, kitaplara, yayıncılara ve daha pek çok konuda içeriğe dayalı görsel öğeler sunarak daha derin bir bilgi veriyor.

Spotlight; BuzzFeed News, Cheddar, Crooked Media, Lenny Letter, Gimlet Media, Genius, The Minefield Girl, Refinery29 ve Uninterrupted dahil olmak üzere Spotify ortaklarının içeriğiyle çok yakında hizmete girecek.

Buna ek olarak, Spotlight, RISE, Secret Genius, Spotify Singles ve yeni Viva Latino podcast gibi Spotify'in kendi orijinal serisinin bir bölümünü de içerecek.

Stüdyo ve Video Başkanı Courtney William Holt, "Harika bir hikaye anlatımı, haber, bilgi ve düşünceyi hepsi bir dizi içerik kategorisinde oynatma listesi formunda oynatma listesinde bir araya getiren yeni bir format olan Spotlight'ı sunmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. 

Program başladıktan sonra, haber, pop kültürü, spor, politika ve tabii ki müzik gibi çeşitli içerik kategorilerinin yanı sıra bakış açıları, sesler ve daha pek çok şey Spotify'a eklenecek. Ek seriler ise Şubat ayında piyasaya sürülecek.

Spotlight şimdilik şu an ABD'de kullanılabiliyor. Önümüzdeki aylarda tüm dünyada da kullanıma sunulması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim