• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Steve Woz, iPhone'un neden çok sattığını açıkladı

Steve Woz, iPhone'un neden çok sattığını açıkladı
Apple'ın kurucu ortaklarından olan Steve Wozniak, iPhone'un neden diğer telefonlara göre çok sattığını ve popüler olduğunu açıkladı.

Steve Jobs ile Apple'ın kurucu ortaklarından olan Steve Wozniak yaşayan bir efsanedir. Bir zamanlar Apple'a karşı olan yorumları ile gündeme gelen Steve Wozniak, Android platformuna geçmeyi düşündüğünü bile dile getirmişti. Steve Wozniak, şimdi de Apple'ı öven yorumlar ile gündeme geldi.

Steve Wozniak, son röportajında Apple'ın neden diğer firmalara göre daha popüler olduğunu açıkladı. Steve Wozniak, Apple cihazlarının yüksek fiyatlarına rağmen nasıl bu kadar çok sattığını şu cümle ile özetliyor; "Apple'ın cihazları her türlü insana hitap etmek için basitliği hedefler. Kullanım kolaylığında olduğu kadar güvenlik konusunda da kullanıcısının her zaman arkasında olan Apple, bu yüzden çok satıyor. Apple'ı sevdiğinde bunun bedelini ödemeye hazırsın." dedi.

Apple'ın geçtiğimiz yılı FBI ile olan çıkmazını göz önünde bulundurursak; firmanın kişisel bilgilere ne kadar çok önem verdiğini görebiliriz. Hatta son olarak Apple'ın tanıtmış olduğu akıllı hoparlör HomePod, verileri diğer akıllı hoparlörler gibi bulut sisteminde değil cihazda tutması ile dikkat çekmişti.

Verilerin bulut sisteminde depolanması, cihazda depolanmasına göre güvenlik açısından pek sağlıklı değil. Örneğin; Google Home sistemini kullananların verileri Google tarafından okunabiliyor ve düşünebilen yapay zeka için kullanılabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim