• BIST 9142.4
  • Altın 2325.529
  • Dolar 32.3782
  • Euro 35.0031
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Tamoniki.com ve MetLife, ferdi kaza sigortası için iş birliği yaptı

Tamoniki.com ve MetLife, ferdi kaza sigortası için iş birliği yaptı
Ferdi kaza sigortasında 40’tan fazla ülkede hizmet veren MetLife ile anlaşan sigorta karşılaştırma sitesi Tamoniki.com, iş birliği kapsamında en avantajlı ferdi kaza sigortalarını müşterilerine sunuyor.

Sigorta karşılaştırma sitesi Tamoniki.com, kasko ve trafik sigortası dışında artık ferdi kaza sigortası için de fiyat teklifleri vermeye başlıyor. 150 yılı aşkın tecrübesiyle 40’tan fazla ülkede hizmet veren MetLife ile yapılan işbirliği ile Tamoniki.com kullanıcıları, bundan böyle ferdi kaza sigorta tekliflerine de ulaşma imkanı bulacak.

MetLife işbirliği ile ilgili olarak Tamoniki.com CEO’su Pedro Tabernero “Kasko ve trafik sigortası alanında verdiğimiz hizmetin yanına ferdi kaza sigortası seçeneğini ekleyerek kullanıcılarımıza daha geniş bir çerçevede hizmet sunmaya başladık. İşbirliğimiz sayesinde araç sigortaları için platformumuza gelen kullanıcılarımız özellikle MetLife ürünleriyle de karşılaşacak ve MetLife yetkilileri ile iletişime geçerek işlemlerini tamamlayabilecekler. Yaptığımız bu işbirliğinin hem iki marka hem de sigorta sektörünün dijitalleşme süreci için faydalı ve başarılı olmasını diliyorum” dedi.

1578313064_tamoniki.com_pedro_tabernero.jpg

MetLife Türkiye Genel Müdürü Deniz Yurtseven ise Tamoniki.com işbirliği ile ilgili olarak şöyle konuştu: “MetLife olarak dağıtım kanalı ağımızı genişleterek müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her an, mümkün olan her noktada yanlarında olmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu hedefimize hizmet edeceğini düşündüğümüz işbirliklerine her zaman açığız. Tamoniki.com da bu anlamda bizim için oldukça önem taşıyor. Bundan sonra Tamoniki.com kullanıcıları MetLife ile ferdi kaza sigortası kategorisinde de karşılaştırma yaparak kendileri için en uygun ürüne karar verebilecekler. Hem MetLife hem de Tamoniki.com adına işbirliğimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

1578313032_raif_deniz_yurtseven-001.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim