• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Tantur filosunu Otokar ile güçlendiriyor

Tantur filosunu Otokar ile güçlendiriyor
Otokar’ın şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı için tasarlayıp ürettiği Doruk 215T, Tantur filosunda hizmet vermeye devam ediyor.

Tantur filosunu Otokar ile güçlendiriyor

Otokar’ın şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı için tasarlayıp ürettiği Doruk 215T, Tantur filosunda hizmet vermeye devam ediyor.

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar tarafından, şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığına yönelik üretilen Doruk 215T, turizm profesyonellerinin tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak turizm alanında faaliyet gösteren Tantur, filosundaki 3 adet Doruk 215T’ye 4 adet daha ilave ederek filosundaki Doruk 215T sayısını 7’ye çıkardı. Teslim edilen araçlar turizm alanında yolcu transferi ve Anadolu turlarında kullanılacak.

Düzenlenen teslimat töreninde Tantur Operasyon Müdürü Ayhan Özdemir, Tantur Operasyon Müdürü Koray Çavdır, Tantur Filo Sorumlusu Caner Yıldız, Aker Otobüs İşletmesi A.Ş. Operasyon Departmanı Ertan Akgül, Otokar Yetkili Bayisi Mit Oto’nun Satış Müdürü Kemal Kaçar ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Tanju Paker hazır bulundular.

Doruk 215T’den duydukları memnuniyeti dile getiren Tantur yetkilileri; aracın konforu, ferah iç yapısı ve geniş bagaj hacmi ile yolcuları memnun ederken, yol tutuşu, ergonomikliği ve sürüş keyi ile de sürücülerin beğenisini kazandığını belirttiler. Doruk 215T’nin 10 metrelik bir otobüs olması itibariyle hem yakıttan hem de işletme giderlerinden tasarruf ettirdiğinin altını çizen Tantur yetkilileri, yolcularına ve hizmet verdiği kurumlara en iyi şekilde hizmet edebilmek için Doruk 215T alımlarının devam edeceğini söylediler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim