• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Temsa Avenue'lar İstanbul yollarına çıktı

Temsa Avenue'lar İstanbul yollarına çıktı
Coşkunlar Otomotiv, İstanbul Halk Ulaşım filosuna teslim ettiği Euro 5 motor tam alçak tabanlı Avenue’lar ile toplu taşımanın kalitesini yükseltiyor.

AVENUE'LAR İSTANBUL YOLLARINA ÇIKTI

Coşkunlar Otomotiv, İstanbul Halk Ulaşım filosuna teslim ettiği Euro 5 motor tam alçak tabanlı Avenue’lar ile toplu taşımanın kalitesini yükseltiyor.

Temsa Avenue, İstanbul halkına hizmet vermeye başladı. Otomotiv sektörünün öncü markalarından Temsa’nın, bünyesindeki “İlk Özel Halk Otobüsü Yetkili Satıcısı” Coşkunlar Otomotiv, İstanbul Halk Ulaşım filosuna teslim ettiği Euro 5 motor tam alçak tabanlı Avenue’lar ile toplu taşımanın kalitesini yükseltiyor

Temsa’nın ilk özel halk otobüsü yetkili satıcısı Coşkunlar Otomotiv teslimatlarına başladı. İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. filosunda kullanılmak üzere 4 adet Temsa Avenue teslimatı gerçekleştiren Coşkunlar Otomotiv, müşteri memnuniyetini kendine hedef edinen İstanbul Halk Ulaşım filosuna düşük işletim maliyeti, konfor ve kalite sunmaya hazır.

28 Aralık 2010 tarihinde Coşkunlar Otomotiv tesislerinde Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ve Coşkunlar Otomotiv’den Kani Coşkun’un katıldığı törenle teslim edilen araçlar Temsa Avenue 54Ç Çıksalın - Taksim ve 73 Yenibosna – Taksim hatlarında hizmet verecek.

Coşkunlar Otomotiv sahibi Kani Coşkun teslimatta yaptığı konuşmada; "İstanbul gibi büyük şehirlerin her geçen gün artan araç popülasyonu sebebiyle ortaya çıkan gürültü ve çevre kirliliğine dur demek için Euro 5 motor tam alçak tabanlı Avenue'yü İstanbul halkının hizmetine sunduğumuz için heyecanlıyız. İstanbullulara hizmet verecek olan Avenue'ler hepimize hayırlı olsun" dedi.

Törende konuşan Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl; "Temsa olarak Avenue model otobüsümüz ile İstanbul halkına hizmet vereceğimiz için gururluyuz. 2012 yılında yürürlüğe girecek olan yönergeye uygun otobüs Avenue ile engelli vatandaşlarımızın da toplu taşıma araçlarından en üst düzeyde faydalanmalarını sağlamayı hedefledik. Avenue'nun basamaksız kapıları ve orta kapıdaki engelli rampası sayesinde engelli vatandaşlarımız daha rahat seyahat imkanı bulurken, özel halk otobüsçümüz de düşük işletim maliyetleri ile Avenue’dan kazanacak" dedi.

Şehir içi toplu taşımacılıkta hizmet veren Temsa Avenue, İstanbul gibi büyük şehirlerin bireysel araçlanma ile yaşadığı gürültü, hava ve görüntü kirliğini azaltmayı hedeflerken basamaksız kapıları ile engelli vatandaşların toplu taşıma araçlarından maksimum derecede faydalanmalarına olanak sağlıyor.

Tam alçak tabanlı Temsa Avenue, engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama tam katılımlarının sağlanması amacıyla çıkartılan 5378 sayılı kanunda belirtildiği üzere 7 Temmuz 2012 tarihine kadar tüm kent içi toplu ulaşım araçlarının engelli standartlarına uygun araç haline getirilmesi ekseninde belediye ve özel toplu ulaşım filolarında yerini alıyor.

Tüm parçaları yüzde 100’e yakın geri dönüşüme sahip ve yenilenebilir komponentlerden oluşan Temsa Avenue, doğuştan gelen bir çevreci ruha sahip.

HACI YUSUF ÖZER - LOJİPORT

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim