• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Temsa Avenue'lerin servisi "Akyüzler"

Temsa Avenue'lerin servisi "Akyüzler"
Temsa Avenue’ların 7/24 hızlı ve kaliteli servisini Kartal’da bulunan Temsa Yetkili Servisi Akyüzler Otomotiv karşılıyor.

Avenue'lerin servisi Akyüzler'den

Temsa Avenue’ların 7/24 hızlı ve kaliteli servisini Kartal’da bulunan Temsa Yetkili Servisi Akyüzler Otomotiv karşılıyor.

Temsa Avenue, İstanbul şehiriçi toplu taşımacılığına hizmet vermeye devam ediyor. Otobüs A.Ş.’nin açtığı hat ihalesini kazanıp, ihale şartnamesine uygun Euro5 ve tam alçak tabanlı Temsa Avenue siparişi veren hat sahipleri ile Anadolu yakasında mevcut hatlarda kullanılmak üzere teslim alınan Temsa Avenue’ların 7/24 hızlı ve kaliteli servisini Kartal’da bulunan Temsa Yetkili Servisi Akyüzler Otomotiv karşılıyor.

İstanbullulara modern, kaliteli, çevreci ve tam alçak tabanlı yapısı ile hamile, çocuklu, yaşlı ve engelli yolculara kusursuz hizmet veren Euro5 motorlu Temsa Avenue’lere servis hizmeti sağlayan Akyüzler Otomotiv ise yeni yatırımları ile servis çalışma sahasını büyütmeye devam ediyor.

İstanbul yollarında her geçen gün sayıları artan Avenue’lere daha kaliteli hizmet vermek ve etkin çözüm sunmak için servis alanını genişleten Akyüzler Otomotiv Servis Müdürü Mustafa Topal; “Anadolu yakasında her geçen gün daha fazla İstanbulluya hizmet veren Avenue’lere 7 gün 24 saat hizmet vermek ve etkin çözümler sunmak için hizmet alanımızı artırıyoruz. İstanbul’un özlem duyduğu toplu taşıma kalitesini beklentilerin ötesinde karşılayan Avenue’lerin daha fazla İstanbulluya ulaşması için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek arzusundayız” şeklinde konuştu.

Temsa Satış Sonrası Hizmetler Müdürü İsmail Şimşek; “Anadolu yakasında günden güne artan Avenue otobüslerimize, yıllardır birlikte çalıştığımız Yetkili Servisimiz Akyüzler Otomotiv ile hizmet veriyoruz. Müşteriye yakın, 7/24 çalışan bu servisimizle Avenue’larımız hep yollarda, İstanbulluların hizmetinde olacak.” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim