• BIST 8892.54
  • Altın 2241.078
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.126
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

TEMSA Maraton, Fransa yollarına da çıktı

TEMSA Maraton, Fransa yollarına da çıktı
Bu yıl 12-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen Autocar Expo Fuarı’na 7 aracıyla katılan TEMSA, fuar sürecince ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

TEMSA otobüsler Fransa’daki taşımacılık alanında hizmet veren firmaların gözdesi olmaya devam ediyor. 17 yıldır Fransa’ya otobüs ihraç eden TEMSA, katıldığı fuarlar ve gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle müşterileriyle buluşmaya da devam ediyor. 12-15 Ekim tarihleri arasında Lyon’da düzenlenen Autocar Expo Fuarı’nda TEMSA, 7 aracını tanıttı. TEMSA standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

20 adetlik satış

Fransa otobüs pazarının en güçlü markaları arasında yer aldıklarını belirten TEMSA Fransa Bölge Satış Müdürü Çağdaş Adıyeke, “Fuar süresince standımıza gösterilen yoğun ilgi pazardaki güçlü konumumuzun bir göstergesi oldu. Autocar Expo Fuarı’nda geniş ürün gamımızı müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Maraton otobüsümüz ve diğer ürün gruplarımız büyük beğeni topladı. Fransa’da taşımacılık alanında hizmet veren VIC Transport firmasına Maraton teslimatı gerçekleştirdik. Firma sahibi İlkan Cengiz, Maraton aracı teslim aldı. Böylece Fransa’da da Maraton aracımız yollara çıkmış oldu. Fuar sürecinde 20 adet araç sattık. Maraton HD, LD SB modellerimizle ilgili birçok satış bağlantısı da gerçekleştirdik. 2016 yılı sonuna kadar Fransa otobüs pazarında ve 2017’de çok hızlı bir büyüme ve teslimat süreci yaşayacağımızı düşünüyoruz” dedi.

temsa-001.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim