• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

TEMSA Maraton’a Alman otobüsçülerden tam not

TEMSA Maraton’a Alman otobüsçülerden tam not
Temsa Almanya Haziran ayı içinde tarihleri Bad Rappenau’daki ofisinde müşterileri ve sektör basınıyla bir araya geldi. Maraton, yeni HD ve MD9 araçları ile test sürüşü aktivitelerinin de yapıldığı bu etkinliklerde ilgi odağı Maraton oldu.

Temsa Almanya Haziran ayı içinde tarihleri Bad Rappenau’daki ofisinde müşterileri ve sektör basınıyla bir araya geldi. Maraton, yeni HD ve MD9 araçları ile test sürüşü aktivitelerinin de yapıldığı bu etkinliklerde ilginin büyük bölümü Temsa’nın yeni SHD ürünü Maraton üzerindeydi.

Temsa Uluslararası Satış Direktörü Acar Kocaer ve Temsa Almanya Genel Müdürü Umut Kamay’ın davetlileri ağırladığı tanıtım aktivitelerinde yılın son çeyreğinde teslim edilmek üzere Maraton araç siparişleri de alındı.

Temsa Almanya yapılanmasını tamamladı 

Acar Kocaer, Temsa’nın zorlu bir yeniden yapılanma sürecini tamamladığını, yavaş ancak emin adımlar ve pazarda kalıcı olmanın gerekleri ile büyümeye devam ettiğini belirtti. Kocaer, Temsa’nın Almanya gibi ‘key market’ konumundaki bir pazarda tercih edilen bir marka olmasının önemini vurguladı. Temsa müşterileri ile her fırsatta biraraya gelip, ihtiyaçların belirlendiğini de vurgulayan Acar Kocaer, hizmet kalitesinin sürekli en üst düzeyde tutulmaya çalışıldığını belirtti. 

Müşteri ihtiyaçlarına cevap veriyoruz

Temsa  Almanya Genel Müdürü Umut Kamay da ‘Pazarın ihtiyacı, müşterilerimizin de ihtiyaçlarını belirlemekte. Temsa olarak değişen pazar şartlarını yakından takip ederek, müşterilerimizin ihtiyaçlarına zamanında cevap vermeye çalışıyoruz. Pazarda kalıcı olmak için hedefimiz, Temsa’ya olan haklı güvenin sürekliliğini sağlamak ve koşulsuz müşteri memnuniyeti.’ dedi.

Sektör basınının da yoğun ilgi gösterdiği tanıtımlarda SHD ürün Maraton ön plandaydı. Araç, konfor, kalite ve teknoloji olarak Temsa’nın üretimde geldiği üst seviye olarak nitelendirilirken, yenilenen HD aracı da büyük beğeni aldı. Yapılan test sürüşlerinde Maraton, kalite, yüksek konfor ve yüksek güvenlik seviyesi ile tam not aldı. Yeni HD aracı da ‘kendini kanıtlamış, sorunsuz ve pazarın isteklerine göre yenilenmiş eksiksiz bir ürün’ olarak değerlendirildi.

Pazar için ‘niş ürün’ olan MD9’un ise geliştirilmiş güvenlik standartları ile pazardaki satışlarını arttırarak yerini daha da sağlamlaştıracağı ifade edildi.  

temsa-almanya-(1).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim