• BIST 9814.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Temsa'dan 4 şirkete "Safir" teslimatı

Temsa'dan 4 şirkete "Safir" teslimatı
Temsa yetkili satıcısı Ant Oto, Temsa Safir’i Aksu Birlik, Salihli Güven, Güney Petrol ve Azim Tur filolarının hizmetine sundu.

TEMSA'DAN DÖRT DÖRTLÜK TESLİMAT

Temsa yetkili satıcısı Ant Oto, Temsa Safir’i Aksu Birlik, Salihli Güven, Güney Petrol ve Azim Tur filolarının hizmetine sundu.

Temsa yetkili satıcısı Ant Oto, Temsa’nın düşük yakıt tüketimi, konfor ve kaliteyi bir arada sunduğu, turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığına yeni bir soluk getiren aracı Safir’i Aksu Birlik, Salihli Güven, Güney Petrol ve Azim Tur filolarının hizmetine sundu.

Temsa, üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi avantajlarına sahip aracı Safir’i Aksu Birlik, Salihli Güven, Güney Petrol ve Azim Tur firmalarına, Yetkili Satıcısı Ant Oto tarafından gerçekleştirdiği teslimatlar ile buluşturdu.

Antalya’da turizm alanında hizmet veren Aksu Birlik’e 12 metrelik Safir, firma Sahibi Şeref Karacan ve Operasyon Müdürü Fatih Yılkın’a, Manisa’da şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Salihli Güven’e 12 metrelik Safir, Kooperatif Başkanı Rıfat Baldan’a, Manavgat’ta şehirlerarası yolcu taşımacılık hizmeti veren Güney Petrol’e 13 metrelik Safir, firma sahibi Şevket Güngör’e ve Aydın’da turizm sektöründe hizmet veren Azim Tur’a 12 metrelik Safir ise firma sahibi Ünver Gazez’e teslim edildi.

Teslimat törenlerinde Temsa Satış Bölge Sorumlusu Volkan Tolunay, Temsa Satış Sonrası Hizmetler Bölge Sorumlusu İsmail Barlak ve Ant Oto Satış Müdürü Ersel Özgen katılım gösterdi.

Teslimat töreninde konuşan Azim Turizm Yetkilisi Ünver Gazez; “Temsa Safir’in sunduğu avantajlardan faydalanacağımız için mutluyuz. Safir’in düşük işletim maliyeti, kalitesi ve konforu ile biz de otobüsün bize çalışmasının keyfini süreceğiz” dedi.

Ayrıca törende bir konuşma yapan Temsa Satış Bölge sorumlusu Volkan Tolunay; “Turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı konusunda Akdeniz bölgesinde önemli işlere imza atan bu dört değerli firmanın filosunda Safir marka araçlarımızın çalışmaya başlaması bizleri mutlu etti. Temsa olarak yıllardır araçlarımızla turizm ve yolcu taşımacılığı yapan firmaların yanındayız” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim