• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

TEMSA’dan Haziran rekoru: 174 otobüs satıldı

TEMSA’dan Haziran rekoru: 174 otobüs satıldı
TEMSA, Haziran ayında peş peşe gerçekleştirdiği teslimatlar ile bir rekora imza attı. Haziran ayı sürecinde Temsa 103’ü büyük otobüs olmak üzere toplam 174 adetlik satış gerçekleştirdi.

Temsa yurtiçi pazarda teslimat rüzgarı estirmeye devam ediyor. Toplam 174 adetlik teslimatın gerçekleştiği Haziran ayındaki satışların 67’sini Safir Plus, 36’sını Maraton ve 71 adetini de midibüs ve şehir içi grubu oluşturdu. Yapılan teslimatlar arasında Kamil Koç, Metro Turizm, Korkmaz Turizm, MGS Turizm, Perge Turizm, Beyce Turizm, Benalp Turizm, Pamukkale Turizm, Gürkan Turizm, Yeni Ses Turizm, Can Diyarbakır, Sorgun Petrol, Hasan Katırcıoğlu, Recep Kasapoğlu, Önder Sayın, Çaykara Tur, Dadaş Turizm ve Ünal Zengin de yer aldı.

Temsa ailesi yeni iş ortakları ile büyümeye devam ediyor

Yapılan teslimatlar ile Temsa’nın iş ortaklarının sayısının her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, “Temsa ailesini sadece çalışanlar oluşturmuyor. Temsa ailesi içerisinde üretilen her otobüsü satın alan iş ortağımız müşterilerimiz de yer alıyor. Temsa ailesi yapılan her satışla, yola çıkan her Temsa otobüsle birlikte büyümeye devam ediyor.  Bu yıla Temsa olarak yepyeni ürünlerle adım attık. Bu yeni ürünlerimizin müşterilerimizin beğenisini kazandığı yaptığımız satışlarla da kendisini gösterdi. Haziran ayı sürecinde 67 Safir, 36 Maraton satışı gerçekleştirdik. Ayrıca 71 adet te midibüs ve şehir içi  grubumuzdan araçların satışı gerçekleşti” dedi. 

Alırken de kullanırken de kazandıran TEMSA

“Biz, iş ortaklarımıza hep şunu söyledik” diyerek açıklamalarını sürdüren Baybars Dağ, “Müşterilerimizin her ihtiyacına uygun araç Temsa ürün grubunda mevcut. Şehirlerarasından, kentiçine, turizm taşımacılığı alanına her araçla müşterilerimizle birlikteyiz. Bir iddiamız da biz müşterilerimize işletim sürecinde onlara kazandıran ve ikinci el sürecinde kazandırmaya devam eden araçlar sunuyoruz yönünde oldu hep. Pazarda büyüyen satış hacmimiz bu iddiamızın da hayata geçtiğinin en önemli göstergesi. Çünkü işletim sürecinde düşük yakıt tüketim rakamlarını müşterilerimiz memnuniyetle bizlerle paylaştığında biz de mutlu olduk. Onları satış sonrası hizmet sürecinde hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız da. Otobüs teslimatlarımız Temmuz ayı içerisinde de devam etti. Yıl sonunda şehirlerarası, turizm ve kentiçi otobüs pazarında hedeflediğimiz seviyelere emin adımlarla gidiyoruz” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim