• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Temsa’dan Sakarya Vib Turizm’e 20 Prestij SX

Temsa’dan Sakarya Vib Turizm’e 20 Prestij SX
Prestij SX teslimatları hız kesmiyor. Temsa Adapazarı merkezli Sakarya Vib Turizm’e 20 Prestij SX teslimatı gerçekleştirdi.

27 Mayıs Cuma günü Sakarya Vib Turizm’in merkezinde düzenlenen araç teslim törenine Sakarya Vib Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Azder, Yönetim Kurulu Üyeleri, firma çalışanları, Temsa Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Temsa yetkili bayi Ant Oto İstanbul Genel Müdürü Efe Selçuk, Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar katıldı.

Filodaki Prestij sayısı 40’a çıktı

Düzenlenen tören sonrasında açıklamalarda bulunan Sakarya Vib Turizm Kooperatif Başkanı Seyhan Azder, filolarında 89 araç bulunduğunu belirterek, “Yeni satın aldığımız 20 Prestij SX ile bu sayı 109 araca ulaşıyor. Temsa marka araç sayısı da bu teslimatla 40’a çıkmış oluyor. Temsa Prestij araçlar zaten uzun süredir filomuzda hizmet veriyor. Düşük yakıt tüketimi ve konforundan duyduğumuz memnuniyetle yeni araç yatırımında tercihimizi Prestij SX yönünde kullandık. Bu araçlar şehiriçi yolcu taşıma alanında hizmet verecek. Şehirlerarasında sunduğunuz yüksek düzeydeki konforlu ve güvenli hizmet düzeyini şehiriçinde sunmak durumundasınız. Hizmet sürecinde sağladığınız standart size müşteri sadakatini de beraberinde getiriyor. Temsa araçların konfor ve düşük yakıt tüketiminin yanı sıra satış sonrası hizmetlerinden de büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Temsa yönetimine ve bayisi Ant Oto’ya bize verdikleri destekler içinde teşekkür ediyoruz. Halkımıza, müşterilerimize yeni araçlarımız hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Pazarın lideri Prestij SX

Temsa Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ da yaptığı açıklamada, Sakarya Vib Turizm’e yeni Prestij SX araçların hayırlı olmasını dilediklerini belirterek, “Sakarya Vib Turizm çok ortaklı kooperatif yapısını başarıyla sürdüren, hizmet sürecinde kalite standartını hiç bozmayan örnek firmalarımızdan birisi. Prestij araçlarımız düşük yakıt tüketimi ve konforu ile pazarın lider ürünü. 2016 yılı ile birlikte Prestij SX aracımızı Euro 6 regülasyonu ile yenileyerek müşterilerimize sunduk. Büyük bir beğeni kazandı. Prestij aracımız düşük yakıt tüketimi ile müşterilerimizin yüzünü güldüren bir araçtı. Prestij SX bunu daha üst düzeye taşıyarak rakipleri ile arasındaki farkı iyice açtı. Ben Sakarya Vib Turizm Kooperatif Başkanı Sayın Seyhan Azder ve yönetim kuruluna Prestij SX aracı tercihlerinden dolayı teşekkür ediyor ve yeni araçların bol kazanç getirmesini diliyorum. Yeni sezonda da Sakarya Vip Seyahat’e başarılar diliyorum” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim