• BIST 9561.21
  • Altın 2487.075
  • Dolar 32.5065
  • Euro 34.8082
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Temsa'dan seri teslimatlar devam ediyor

Temsa'dan seri teslimatlar devam ediyor
Temsa Safir, Azizoğlu Otomotiv ayrıcalığı ile Mesnevi, Ezgi ve Amasya Metro Turizm filolarına kazandırmaya devam ediyor.

Temsa'dan seri teslimatlar

Temsa Safir, Azizoğlu Otomotiv ayrıcalığı ile Mesnevi, Ezgi ve Amasya Metro Turizm filolarına kazandırmaya devam ediyor.

Yüksek yolcu kapasitesi ve ekonomik işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile filosuna girdiği her firmaya kazandıran Temsa Safir, Yetkili Satıcı Azizoğlu Otomotiv’in gerçekleştirdiği teslimatlarla sektörün önde gelen firmalarından Mesnevi, Ezgi ve Amasya Metro Turizm filolarında göreve başladı.

Mesnevi Turizm filosunda 7 Safir

Mesnevi Turizm’in filosuna kattığı 5 adet 13 metrelik Temsa Safir, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin tarafından teslim edildi. Mesnevi Turizm sahibi Ünal Öztürk ve Mustafa Öztürk’ün hazır bulunduğu, Ankara Azizoğlu Otomotiv tesislerinde gerçekleşen teslimatla birlikte Mesnevi Turizm filosundaki Temsa Safir sayısı 7’ye yükseldi. Törende konuşan Ünal Öztürk “Daha önce filomuza kattığımız Temsa Safir’lerin sağladıkları kazancı çok net bir şekilde gözlemledik. Duyduğumuz memnuniyet sayesinde filomuza 5 adet Temsa Safir daha katmaya karar verdik” dedi.

Ezgi Tur Temsa Safir kalitesini yaşamaya başladı

Temsa Safir’in kullanıcılarına sunduğu kazancı filosuna taşımak isteyen Ezgi Tur, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı tarafından teslim edilen 1 adet Temsa Safir ilk adımı attı. Ankara’da Azizoğlu Otomotiv tesislerinde gerçekleşen teslimata Ezgi Tur Firma Sahibi Cengiz Lale katıldı.

Amasya Metro Turizm de Temsa Safir dedi

Azizoğlu Otomotiv’in Ankara’daki tesislerinde gerçekleşen bir başka teslimat ise Amasya Metro Turizm filosuna gerçekleşti. Amasya Metro Turizm geçtiğimiz dönemde filosuna kattığı Temsa Safir’in düşük işletim maliyeti ve ekonomik yakıt tüketiminin verdiği güvenle bir adet Temsa Safir daha satın aldı. Firma sahibi Bülent Gül’ün teslim aldığı araç Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin tarafından teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim