• BIST 9524.59
  • Altın 2497.973
  • Dolar 32.5765
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Tesla, Türk otobüs firması TEMSA ile anlaştı

Tesla, Türk otobüs firması TEMSA ile anlaştı
Otobüs ve midibüs segmentinde üretim ve ihracat yapan Türk firma olan TEMSA ile elektrikli otomobilleri ile tanıdığımız Tesla anlaşmaya vardı.

ABD otobüs pazarında; Adana merkezli Türk firma olan TEMSA rüzgârı esmeye devam ediyor. 2010 yılında ABD otobüs pazarına adım atan TEMSA’nın üretimini gerçekleştirdiği otobüsler birçok taşımacının yanı sıra dev teknoloji şirketlerinin de gözdesi olmaya devam ediyor.

ABD pazarında hedeflerini büyütmeye devam eden TEMSA, katıldığı fuar ve çeşitli etkinliklerle müşterileriyle buluşmaya devam ediyor.

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, zorlu ABD pazarında bir Türk markası olarak başarılı çalışmalar yürüttüklerini ve birçok taşımacının yanı sıra dev teknoloji şirketlerinin tercihinin de TEMSA olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Çelik, “California bölgesinde özellikle Facebook, Google, Yahoo ve Netflix gibi Silikon Vadisi’nde bulunan yüksek teknoloji ve internet şirketlerinin personel taşımacılığında yaygın olarak kullanılan TEMSA otobüsleri Tesla'nın da ilk tercihi oldu. Bölgede 200'ü aşkın otobüs ile önde gelen operatörlerin filosunda yer alan TEMSA'nın 75 adet otobüsü, yüksek teknoloji ve internet şirketleri tarafından kullanılıyor” diye konuştu.

California ve Newjersey’de TEMSA hizmet noktaları

ABD pazarında otobüs satış adetleri arttıkça servis ağlarını da büyüttüklerine dikkati çeken Dinçer Çelik sözlerini şöyle tamamladı: “CBA Fuarı’nda mevcut Texas ve Florida lokasyonlarına ek olarak California ve NewJersey'de açacağımız 2 yeni lokasyonun haberini sektöre duyurduk. Bu lokasyonlarda satış, servis ve yedek parça hizmetleri verilerek, ABD genelinde sektör normlarında yaygın bir hizmet ağı seviyesine ulaşılmış olunacak.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim