• BIST 8718.11
  • Altın 2243.58
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1468
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

TIRSAN’dan Seray Uluslararası Taşımacılık’a rekabetçi çözüm

TIRSAN’dan Seray Uluslararası Taşımacılık’a rekabetçi çözüm
TIRSAN, TIRSAN Perdeli Maxima Plus treyler ile 2.800 mm iç neti ve 385/65 R 22,5 lastik ölçüsüyle 4.030 mm gabari sunuyor.

​Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN, karayolu taşımalarında sektörün öncü firmalarından olan Seray Uluslararası Taşımacılık’a TIRSAN Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treylerleri teslim etti. Firma, yeni aldığı araçlarla birlikte 50 adetlik filo büyüklüğüne ulaştı.

Her türlü taşımacılığa özel geliştirdiği çözümlerle öne çıkan TIRSAN, lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Seray Uluslararası Taşımacılık da TIRSAN’ı tercih ederek filosuna T.SCS X+ Perdeli Maxima Plus kattı. TIRSAN Adapazarı fabrikasında yapılan törenle araçlar, TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından Seray Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Bayındır’a teslim edildi.

Çetin Nuhoğlu teslimat töreninde yaptığı konuşmada, TIRSAN olarak müşterilerinin her türlü ihtiyacına çözümler geliştirdiklerini ve müşterilerinin sonuna kadar arkasında durduklarını söyledi. Nuhoğlu, “Seray Uluslararası Taşımacılık, TIRSAN Perdeli Maxima Plus semi-treylerleri tercih ederek, aracın sunduğu hafiflik avantajı ile daha fazla ağırlık taşıyarak verimliliğini arttıracaktır” dedi.

Tırsan Fabrikası, Artık Türkiye’nin Fabrikasıdır

Seray Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Bayındır ise yaptığı konuşmada, “TIRSAN’ın Adapazarı'nda bulunan fabrikasını gezdim ve çok gurur duydum. Artık bu fabrika, Türkiye’nin fabrikasıdır” dedi. Bayındır, TIRSAN’ı Türk markası olmasının önemine işaret etti ve TIRSAN ile bugüne kadar sorunsuz bir işbirliği gerçekleştirdiklerini belirtti. Doğan Bayındır sözlerine şu şekilde devam etti, “Yeni aldığımız araçlarla filo büyüklüğümüz 50’ye ulaştı. Seray olarak Yunanistan taşımalarında sektör lideriyiz. Ayrıca Bulgaristan, Arnavutluk, Makedonya ve Kosova’ya kuru yük taşımacılığı yapıyoruz. TIRSAN ile büyümeye devam edeceğiz. Daha önce filomuzda TIRSAN ürünleri bulunuyordu ve bu ürünlerden memnunduk. TIRSAN kendisini sürekli geliştiren ve yatırımlar yapan bir marka. Satış sonrasında da aldığımız kaliteli ve sorunsuz hizmetler TIRSAN’ı seçmemizin en büyük nedenlerindendir” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim