• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Toyota, Edirne'de yeni modellerini tanıttı

Toyota, Edirne'de yeni modellerini tanıttı
Toyota, Edirne'de Verso, Auris, Avensis, RAV4 ve Yaris Hybrid'in yeni modellerini tanıttı.
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota Plaza Kale de düzenlenen tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, yeni Verso, Auris, Avensis, RAV4 ve Yaris Hybrid modelleri hakkında bilgi verdi.
 
 Çevreci teknolojilerde, yakıt verimliliği konularında, üst düzey teknolojinin kullanımında hep daha da ileriyi hedeflediklerini ifade eden Okutur, Toyota'nın yeniliklerin markası olduğunu belirtti.
 
Otomotiv pazarının yoğun bir rekabet yaşadığını ve bu rekabette Toyota'nın yeni tasarım anlayışıyla yerini aldığını anlatan Okutur, "KeenLook" denilen keskin bakış ve "Under Priority" şeklinde ifade edilen öncelikli tasarım felsefesinin yansıtıldığı yeni modellerin satışa sunulmasıyla Toyota'nın daha da güçlendiğini söyledi.
 
Toyota'nın bu yeni yüzünün ilk olarak yeni Yaris'te ve onu takiben GT 86, yeni Auris, yenilenen Verso, yeni RAV 4'te görüldüğünü ve yakında da bunu Avrupa prömiyeri geçdı günlerde İstanbul'da gerçekleştirilen yeni Corolla'da görüleceğini anlatan Okutur, şunları kaydetti:
 
"Temmuz ayının sonunda piyasaya sunacağımız yeni Corolla ve tüm yeni modellerimiz ile müşterilerimizin beklentilerine cevap veren, dinamik, çekici, güçlü, güvenli ve çevreci otomobiller üretme felsefemiz devam edecektir. Özellikle sedan pazarının güçlü olduğu ülkemizde yeni Corolla, yükselen hedeflerimizde önemli bir rol oynayacak. 150 milyon avro yatırımla Türkiye'de üretilecek olan yeni Corolla’nın piyasaya sunulmasıyla birlikte markamız ivme kazanacaktır." 
 
Okutur ayrıca, Toyota'nın yeni teknoloji geliştirilmesi yönündeki çabalarıyla enerji tasarrufu, enerji verimliliği, yenilenebilir enerji ve karbon salımlarının düşürülmesine katkı sağladığını belirterek, Toyota'nın yenilikçi ve çevreci motor teknolojileri geliştirmeye devam ettiğini, 2020’li yıllara doğru her Toyota modelinin hibrit versiyonunu geliştirmeyi de hedeflediklerini anlattı.
 
Toyota'nın sektördeki liderliğini koruyabilmek için her yıl Ar-Ge'ye 10 milyar dolar ayırdığını ifade eden Okutur,  "Bizleri başarıya ve liderliğe götüren bu anlayıştır. Öncü olmak Toyota'nın temel felsefesidir. Çevreci teknolojilerde, yakıt verimliliği konularında, üst düzey teknolojinin kullanımında hep daha da ileriyi hedeflemek Toyota'nın temel düşüncesidir" diye konuştu.
 
Toplantıya evsahipliği yapan Edirne Toyota Plaza Kale Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kale de 1994'ten bu yana 1690 metrekaresi kapalı 4000 metrekarelik açık alanda 33 uzman personeliyle hizmet verdiklerini belirtti.
 
toyota1.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim