• BIST 9934.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Ulusoy, “Isuzu Turkuaz”larla filoyu artırdı

Ulusoy, “Isuzu Turkuaz”larla filoyu artırdı
Ulusoy Turizm taşımacılık sektörünün vazgeçilmez bir modeli haline gelen “Isuzu Turkuaz”lar ile filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

ISUZU'DAN ULUSOY'A 5 ARAÇ

Ulusoy Turizm taşımacılık sektörünün vazgeçilmez bir modeli haline gelen “Isuzu Turkuaz”lar ile filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ulusoy Turizm taşımacılık sektörünün vazgeçilmez bir modeli haline gelen “Isuzu Turkuaz”lar ile filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Turizm taşımacılığında kullanılmak üzere Anadolu Isuzu İstanbul Bayisi Çelik Dizel tarafından satışı gerçekleştirilen 4 adet Isuzu Turkuaz ile 1 adet Novo Lux, Hassoy Tesislerinde düzenlenen törenle Ulusoy Turizm’e teslim edildi.

Teslim törenine; Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Ulusoy, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı ve Mini Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüz katıldı.

Ulusoy: “ Kısa Mesafeli Taşımacılıkta Turkuaz Sınıfının En İyisi”

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, turizm taşımacılığında çığır açan Isuzu Turkuaz’ın kısa mesafe taşımacılıkta en ideal, en ekonomik araç olduğunu söyledi.

4 Turkuaz ile 1 Novo Lüks otobüsün Trabzon – Tiflis – Bakü hatlarında çalıştırılacağını belirten Ali Osman Ulusoy, bunun bir başlangıç olduğunu belirterek şöyle konuştu;

“Kısa mesafeler için tercih ettiğimiz Isuzu Turkuazlar fiyat, yakıt ve masraf açısından ekonomik olarak tercih ettiğimiz en iyi araç. Daha önce de tercih ettiğimiz Isuzu Turkuaz’lardan hem müşterilerimiz hem de biz memnun kaldık. Bu yüzden Küçük Otobüs segmentinde bizler için en iyi araçları üreten Anadolu Isuzu’yu tercih etmeye devam edeceğiz.“

Türkiye’deki otobüs işletmeciliğinin 2010 yılında iyi geçmediğine değinen Ulusoy, turizm taşımacılığı sektörünü şu şekilde değerlendirdi:

“Rekabet ve maliyet sıkıntılarının yanı sıra akaryakıt fiyatlarının da yüksek olması en büyük problemimizdir. Yolcu taşımacılığı ucuz olmasına rağmen akaryakıt fiyatlarının yüksek olması biz turizm taşımacılarını büyük bir sıkıntıya sokmaktadır. Taşımacılığın %76’sının kara taşımacılığı ile yapılmasına rağmen hükümetimiz bu konuda bize yardımcı olmamaktadır. Dünyanın en pahalı akaryakıtını Türkiye’nin kullandığını belirten Ulusoy; inanıyoruz ki devletimiz bu konuda bize anlayış gösterip sıkıntılarımıza çözüm üretecektir.”

Tamay: En Doğru Aracı Üretiyoruz.”

Teslim töreninde araçların sembolik anahtarını Ali Osman Ulusoy’a veren Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay; Isuzu Turkuazların tamamiyla Türk Mühendisleri tarafından dizayn edildiğini ve üretimin üçte ıkısının Avrupa Ülkelerine ihraç edildiğini belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Bu araçların tercih edilmesinde emniyetli, konforlu, çevreci ve ekonomik olması en önemli faktörlerdir. Ali Osman Ulusoy gibi sektörün duayeni olan bir ismin bu araçlarımızla ilgili düşünceleri ve tercihi bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesidir. “

“Turkuaz araçların ekonomik ve kalite bakımından Türkiye’nin en doğru aracıdır” diyen Tamay konuşmasına şöyle tamamladı:

“Yılın ilk ayında Ulusoy gibi sektörün önemli firmalarından birine yaptığımız bu teslimatın da uğurlu geleceğini düşünüyoruz. Karadeniz Bölgesi’nde lider olmaya hazırlanıyoruz.

Biz Anadolu Isuzu olarak en ucuz aracı değil “en doğru ” aracı üretiyoruz. Doğru aracı üreterek bizi seçenlere en kaliteli ve en doğru hizmeti vermeye çalışıyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim