• BIST 9708.74
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

USB Type-C çıkışlı ilk kulaklık: Blitz!

USB Type-C çıkışlı ilk kulaklık: Blitz!
USB Type-C adaptasyonunun devam ettiği bu dönemde, bu çıkışı kullanan ilk kulaklık Blitz, Indiegogo üzerinde bağış toplamaya başladı.

​USB Type-C adaptasyonunun devam ettiği bu dönemde, bu çıkışı kullanan ilk kulaklık Blitz, Indiegogo üzerinde bağış toplamaya başladı.

Indiegogo ve Kickstarter üzerinde sıklıkla karşımıza çıkan kulaklıkların her biri bizlere farklı bir özellik sunabiliyor. Bu haftanın ismini duyuran ürünü ise Blitz kulaklıklar. USB Type-C’nin yaygınlaşmasıyla birlikte, 3.5 mm jack girişine sahip olmayan bu kulaklıklar Indiegogo üzerinde bağış topluyor.

Tabletler, dizüstü bilgisayarlar, telefonlarla uyumlu olan, katlanabilen ve kulağa göre ayarlanabilen Blitz, yüksek çıkışlı nedimiyum manyetiklere, stereo ses ve hassas bass tepki süresine sahip.

Dış çevre gürültü kesme özelliği ve içindeki mikrofonuyla, telefon çağrılarını cevaplamaya da yarayan kulaklık, üzerindeki butonlar ile ses kontrolü yapmaya da olanak sağlıyor.

2016 yılının yeni standardı olması beklenen USB Type-C, kulaklıkla birleştiğinde geleceğe dönük bir yatırım olabilir. Siyah ve beyaz olarak iki farklı renk seçeneğiyle gelen Blitz, 220 gram ağırlığa, 1.3 metre kabloya, 32 ohm empedans, 15Hz – 22000Hz frekans tepkisi, 110 dB ses düzeyine sahip.

Kişiye özel ayarlanabilen, 3D ses verebilen dünyanın ilk kulaklığı olan OSSIC X, Kickstarter...
USB Type-C kullanan ilk ve ucuz kulaklık şeklinde duyurulan Blitz, Indiegogo üzerinden en ucuz 79 dolara satın alınabiliyor. 500 dolar hedefe sahip projede 900 dolar şimdiden toplanmış durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim