• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Vali pilot oldu

Vali pilot oldu
2015 TOSFED Trial Şampiyonası'nın 2'nci yarışı Düzce'de gerçekleştirildi. Mobil Yetkili Distribütörü Yaşar Petrol sponsorluğunda düzenlenen yarışlara, Düzce Valisi Ali Fidan da katıldı.


2015 TOSFED Trial Şampiyonası 2’nci yarışı, 18-19 Nisan tarihinde Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü (DOSOD) tarafından Düzce’nin Gümüşova Beldesi Selamlar Köyü’nde hazırlanan özel parkurda gerçekleştirildi. Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu Trial’de sezonun ikinci yarışı da nefes kesti. Mobil yetkili Distribütörü Yaşar Petrol ’ün ana sponsor olduğu heyecanlımücadeleye Düzce Valisi Ali Fidan da katıldı.

İki gün boyunca devam eden organizasyonda, 16 araç ve 32 sporcu 8 takım halinde parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele etti. Yarışı izleyen Düzce Valisi Ali Fidanda, organizasyon sonunda bir yarış aracında yardımcı pilotluk yaptı.

Zorlu parkur sonunda Emirhan Kutlu-Ali Çapanve Uğur Demirci-Samet Aygül’den oluşan Texxoff takımı birinci olurken, ikinci sırada Cihangir Gürcan-Erhan Arslanve Mehmet Demir- Fatih Arslan ekiplerinden oluşan Trayback Team oldu.

Makyağsan LTD.ŞTİ’nin takımı TEAM Mobil 1’de Düzce yarışlarında yerini aldı. Ertan Uçar-Mehmet Berat Atagün ve Hakan Çarker-Ayhan Ademoğlu’ndan oluşan Team Mobil 1 yarışlar sonrasında üçüncülüğü, Ersin Yıldız-Mehmet Özdemir ve Hamza Yıldız-Yasin Yıldız’ın takımları YEHA ile paylaştı.

2015 TOSFED Trial Şampiyonası, 30-31 Mayıs tarihlerinde Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından Bursa'da düzenlenecek olan 3’üncü ayak yarışları ile devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim