• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Volvo Vista'da yarı final heyecanı

Volvo Vista'da yarı final heyecanı
Volvo VISTA’nın Haziran ayında gerçekleşecek finalinde yer alabilmek için tüm dünyadan 153 takım yarı finalde kıyasıya bir mücadeleye girecekler.

Volvo Vista'da yarı final heyecanı

Volvo VISTA’nın Haziran ayında gerçekleşecek finalinde yer alabilmek için tüm dünyadan 153 takım yarı finalde kıyasıya bir mücadeleye girecekler.

Volvo Kamyon ile Volvo Otobüs’ün tamir ve servis personeli için dünya çapında düzenlediği yarışma ve eğitim programı olan Volvo VISTA’ya bu sene rekor bir katılım gerçekleşti. Bu seneki yarışmada 75 ülkeden toplam 13.704 kişinin oluşturduğu 3740 takım yarıştı. Şimdi ise bu takımlar arasında yapılan elemeler sonucunda kalan 153 takım dünyanın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilecek yarı final bölge etaplarında mücadele edecekler. Yarı finaller Nisan ortasına kadar devam ederken Türkiye’den Ankyra ve Strong takımları da Yunanistan’ın Selanik şehrinde gerçekleşecek mücadelede yer alacaklar.

VISTA 2011’in ilk elemeleri teorik sorulardan oluşan üç etapla gerçekleştirildi. Yarışmanın Türkiye elemeleri de tamamlandı. Ankara Ceyhan Otomotiv’in takımlarından Ankyra (Tolga Dönmez, Volkan Uzunay, Cemil Aslaner, Murat Yıldız) birinci olurken, ikinciliği Antakya Sağlam Otomotiv’den Strong ( Hasan Atahan, Can Tümer, Muhsin Beyaz, İrfan Emir) ekibi kazandı. Bu iki takım, 11-12 Nisan arasında Yunanistan’da düzenlenecek Doğu Avrupa Bölge finallerinde ülkemizi temsil edecek ve Haziran ayında İsveç’te yapılacak finale katılmaya hak kazanmak için yarışacak.

1957 yılında başlayan Volvo VISTA satış sonrası çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen dünyanın en büyük yarışması olma özelliğini taşıyor. Volvo Kamyon CEO’su ve Başkanı Staffan Jufors konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Volvo Kamyon’un toplam kalite anlayışında servis hizmetindeki yeterlilik son derece önemlidir. Volvo VISTA sayesinde sürekli bir şekilde servis hizmetlerimizi geliştirme ve daha da mükemmel hale getirme fırsatını yakalıyoruz” dedi.

Yarı finallerin sonunda 153 takımdan 30’u kendilerine Haziran ayında İsveç, Göteborg’da gerçekleşecek final etaplarında yer bulacak.

Vista yarışması hakkında güncel bilgiler ve gelişmeler ayrıca http://vista.volvo.com/ web sitesinden de takip edilebiliyor.

VISTA Hakkında

VISTA dünyanın satış sonrası personeli için gerçekleştirilen en büyük yarışması. Yarışma, 1957 yılında Volvo’nun İsveç’teki mekanik personeline yönelik olarak başlatıldı ve sonrasında da uluslararası bir etkinliğe dönüştü. VISTA 2011 her kıtadan 75 farklı ülkeden katılımcılarıyla bugüne kadar gerçekleştirilen en geniş katılımlı VISTA olma özelliğine sahip. Yarışma Volvo Kamyon ve Volvo Otobüslerin küresel servis ağında görevli tüm satış sonrası personeline açık olarak düzenleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim