• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Volvo'dan FH'ye özel organizasyonlar

Volvo'dan FH'ye özel organizasyonlar
Volvo Kamyon, taşımacılık sektöründe çıtayı çok yukarılara taşıyan yeni Volvo FH’ı müşterileri ile buluşturmak için özel organizasyonlar düzenliyor.
Volvo Kamyon, taşımacılık sektöründe çıtayı çok yukarılara taşıyan yeni Volvo FH’ı müşterileri ile buluşturmak için özel organizasyonlar düzenliyor. Bu özel etkinlikler çerçevesinde Gaziantep ve Kayseri’deki müşterileri ile bir araya gelen Volvo Kamyon, yeni Volvo FH’ın gelişmiş yakıt verimliliği, üstün yol tutuş, yüksek işletim süresi, mükemmel sürücü ortamı gibi sağladığı tüm avantajları tanıtıyor.
 
Volvo Kamyon, Eylül 2012’de dünya lansmanı yapılan ve 2013 baharında üretimine başlanan yeni Volvo FH’ı tüm Türkiye’de müşterileri ile buluşturuyor. Sürücüler düşünülerek ve nakliye firmasının kârlılığını arttırmaya odaklanılarak üretilen yeni Volvo FH, Türk taşımacılık firmalarının da büyük beğenisini kazanıyor. Yeni Volvo FH, tüm Avrupa ile eşzamanlı olan teslimatları ile Türkiye’den de yola çıkmaya başladı. Son olarak Gaziantep ve Kayseri’de düzenlenen organizasyonlarda ise taşımacılık şirketleri, yeni Volvo FH’ı yakından tanıma şansını yakaladı. 
 
Yeni Volvo FH’ı tanıtmak, aynı zamanda da müşterileri ile bir araya gelmek için Volvo Kamyon, üst düzey yetkililerinin katılımıyla yola çıktı. Yakıt ekonomisi, güvenilirlik, ergonomi, üstün yol tutuş, zaman kazandıran özellikler, aktif ve pasif güvenlik özellikleri ile yeni Volvo FH çekici, Kayseri ve Gaziantep’te büyük ilgiyle karşılandı.
 
Yeni Volvo FH’ın nakliye firmalarının kârlılığını pek çok yönden arttıracağının altını çizen Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş açıklamasında, “Volvo FH serisi, neredeyse yirmi yıldır nakliye şirketlerine güvenlik, verimli taşımacılık ve yüksek kalite sunuyor. Yeni FH modelimiz ile birlikte, bu üç alanın hepsinde daha da güçlü hale geldik. Pek çok konuda çığır açan yeni FH çekicimizi daha yakından inceleyebilmeleri için müşterilerimizi ziyaret ediyoruz," dedi.
 
Karataş, organizasyon sırasında yaptığı konuşmada ise şunları söyledi: “Yeni Volvo FH, dünyada ilk olan pek çok özelliğin sembolü. Yeni Volvo FH serisi, dünyanın bağımsız ön süspansiyonlu (IFS) ilk ağır çekicisi. I-See ve I- Torque gibi çok özel teknolojilere sahip. Volvo I-Torque yakıt tüketimini yüzde 4'e kadar azaltıyor. I-See ve diğer iyileştirmeler de buna eklendiğinde, yakıt tüketiminde yüzde 10'a varan bir tasarruf sağlanıyor. Bu da ortalama olarak bir kamyon için yılda 4100 litre yakıta denk geliyor. Sadece I-See sayesinde taşımacılık firmaları, yakıt tüketimini araç başına yüzde 5'e varan bir oranda azaltabiliyor. Bütün bu özellikler, Türkiye’deki iş ortaklarımızın da kârlılığını arttıracak. Şu anda yeni FH çekicilerimizin nerdeyse hepsi I-See teknolojisi ile teslim ediliyor. Yeni Volvo FH gibi bu kadar özel bir çekiciyi Gaziantep ve Kayseri’de sizlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”
 
volvo_fhtanitim2.jpg
 
volvo_fhtanitim3.20130820151839.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim