• BIST 8718.11
  • Altın 2243.58
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1468
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Watch Dogs 3 mü geliyor?

Watch Dogs 3 mü geliyor?
Paylaşılan sızıntılar Watch Dogs 3'ü işaret ediyor.

Assassin’s Creed, Far Cry gibi artık ayrı bir marka olmaya başlamış oyunların yapımcısı Ubisoft, bulgulara göre gizlice Watch Dogs 3’ü geliştiriyor olabilir. Öncelikle geçtiğimiz günlerde 1 Nisan şaka günü adı altında Uplay üzerinde, oyuncular tarafından Watch Dogs tarzı ile hacklenen bir ‘’yönetici konsolu’’ bulunuyordu. Bu konsolun içinde ise henüz yayınlanmamış oyunların listesine göz atılabiliyordu.

Ayrıca resmi Watch Dogs Twitter hesabında konu ile ilgili ‘‘Bu her şey’’ yazılı kısa bir Tweet atılmıştı. Ancak bu durum Playstation Universe’in önerdiği viral reklam uygulamasının bir aşaması da olabilir. Bulgular tabii ki bununla bitmiyor. Ubisoft’un telefon uygulamasında bulunan Siri tarzı asistanı Sam, UbiCentral’e bıraktığı videoda ‘’Watch Dogs 3 henüz bitirilmedi ama deneme şansım oldu.’’cümlesini kullandı. Uygulamaya yanılma ihtimali sorulduğunda ise ‘’Dev’in takımı harika işler çıkarıyor! Denemek için sabırsızlanıyorum!’’ ifadesini kullandı.

Sonuç olarak tüm anlatılanların spekülasyon olduğu ve hiçbir anlaşmanın olmadığı ihtimalini göz ardı etmemek gerek. Ancak bunların gerçek olabilme ihtimali de oldukça yüksek çünkü Ubisoft, genellikle bu tarz sızıntı haberleri ile oyunlarını duyurmak konusunda ün salmış bir firma. Özellikle Watch Dogs 2 ile büyük bir başarı yakalayan firma, yapımın devamını mutlaka getirecektir. 

Gözler şu an 11-13 Haziran'da gerçekleştirilecek olan E3 etkinliğine çevrilmiş durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim