• BIST 9710.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Windows 10'a Facebook canlı yayın desteği

Windows 10'a Facebook canlı yayın desteği
Facebook Live'in Windows 10'a yönelik olan sürümü, işletim sistemine gelen yeni güncelleme ile masaüstü ve tabletlerde çalışabilecek. Facebook Live'in yeni sürümünün detayları haberimizde.

Facebook'un canlı yayın özelliği Facebook Live, Windows platformunda halihazırda yalnızca Windows 10 işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda çalışabiliyordu.

Fakat işletim sistemine yönelik olarak gelen yeni güncelleme ile birlikte, Facebook Live, Windows 10 işletim sistemine sahip masaüstü ve tablet çözümlerinde de kullanılabilecek.

Şirket şu anki aşamada konuyla ilgili net bir açıklama yapmasa da uzmanlar, Facebook Live'in Apple iOS, OSX cihazlarına, Android tabanlı tablet çözümlerine de geleceğini ifade ediyorlar.

WinBeta'da yer alan habere göre, her Windows 10 kullanıcısı bugünden itibaren cihazlarında Facebook Live'i kullanamayacak.

Tüm kullanıcıların söz konusu özelliği kullanabilmeleri için bir süre sonra yayınlanacak yeni güncellemeye kadar beklemeleri gerekecek.

Facebook, yeni güncelleme ile tablet ve masaüstü çözümlerde de kullanılabilecek Windows 10 için Facebook Live özelliğinin henüz akıllı telefonlardaki sürümüne benzer kalitede hizmet vermeyeceğini; fakat söz konusu eksikliğin en yakın zamanda giderileceğini ifade etti.

Facebook, yakın bir zamanda kullanıcıların canlı yayın tercihlerine yönelik olarak, yeni bir özellik getirmiş, kullanıcılara 24 saat boyunca canlı yayın yapabilme olanağı tanımıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim