• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Xiaomi'den elektrikli bisiklet: HIMO V1

Xiaomi'den elektrikli bisiklet: HIMO V1
Xiaomi, büyük şehirlerde ulaşım konusunda sıkıntı çeken insanlar için dizayn edilen elektrikli bisikletini kullanıcıların beğenisine sundu.

Xiaomi, bu yıl içerisinde ardı ardına bombaları patlatmaya devam ediyor sektörde.

Sürekli yenilikçi işlere imza atan firma, aldığı yatırımlarla yeni bir elektrikli bisiklet modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Özellikle büyük şehirlerde ulaşım konusunda sıkıntı çeken insanlar için dizayn edilen bisiklet, uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Temmuz ayının sonundan itibaren satışa sunulacak bisikletin fiyatı, Xiaomi’nin politikalarına uygun bir şekilde 260 dolar olarak karşımıza çıkacak. Xiaomi akıllı telefon dışındaki bisiklet ve akıllı ev aletleri gibi ürünlerini üretmek için, kitle fonlamalarını kullanıyor. Bu sayede birçok alanda hizmet vermekten de kaçınmıyor.

Yüksek gidon ve insan fizyolojisine uygun konumlandırılmış sele, günlük kullanım için oldukça konforlu bir yolculuk imkanı sunuyor alıcılarına. 

Hafif alüminyum gövdesi, küçük tekerleklere sahip olmasına rağmen ideal hızlarda sürüş fırsatı veriyor. Elektrikli motoru ve bataryası dail 16.7 kilogram olan bisiklet, gidonun üzerindeki kolu sayesinde rahatça katlanabiliyor. Bu sayede kullanılmayan zamanlarda taşımak kolaylaşıyor, toplu taşıma araçlarında sıkıntı yaratmıyor. 

Yolculuk sırasında bataryası bitse bile pedallar sayesinde yolculuğunuza kaldığını yerden devam edebilirsiniz. 6AH ve 36 voltluk bataryası yaklaşık 6.5 saate tam şarja ulaşıyor. Bu batarya toplamda 50 kilometrelik mesafeye kadar yolculuk imkanını garanti ediyor.

Bisikletin henüz hangi ülkeler için satışa sunulacağı açıklanmış değil. Ancak talep beklenilenin üzerinde olursa global olarak satışa sunulması beklenmekte.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim