• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Yeni BMW 8 serisi duyuruldu

Yeni BMW 8 serisi duyuruldu
BMW, yeni 8 serisini sürücülerin beğenisine sundu. Çift motoru ve içerisinde barındırdığı özellikleri ile dikkat çeken model, asfaltın kralı olmaya aday bir şekilde geliyor.

BMW, uzun bir bekleyişin ardından sonunda yeni 8 serisi’ni sürücülerin beğenisine sundu . Yeni 8 serisi, içerisinde barındırığı teknoloji ve iki motor seçeneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Genel olarak baktığımız zaman 8 Serisi, geçtiğimiz yıl gördüğümüz serinin  üzerinden geçilmiş bir versiyonuna benziyor. Uzun ve alçak bir buruna sahip olan model, BMW’nin imzası haline gelen böbrek ızgarasını biraz büyütmüş gibi görünüyor. Aracın çıkıntılı tavanı, eğimli bir şekilde aşağıya doğru uzanıyor. Arka bölümü ise iki köşede kendini gösteren büyük egzozlar tarafından sarılmıl durumda. 

LED farların artık bir standart haline geldiği markada, opsiyonel olarak lazer farlarla da tercih edilebiliyor. Alıcılar aracın ağırlığını azaltmak için hava girişlerini, ayna kapaklarını, arka spoyleri ve difüzörü karbon fiberle kaplayan Carbon Package’i da opsiyonlayabilecekler bu seri ile beraber.

BMW 8 serisi kesinlikle muhteşem gözüküyor

Kabinde ise 10.3 inçlik dijital gösterge paneline, merkezde yer alan 12.3 inçlik bilgi eğlence ekranı eşlik ediyor.

Müşteriler kablosuz şarj cihazı, Bowers & Wilkins Diamond Surround Ses Sistemi, paslanmaz çelik kaplama ve cam anahtarlarla kabini daha da yükseltebiliyor.

4.4 litrelik çift turbolu V8 motora ve sekiz ileri otomatik vitese sahip M850i versiyonu, güce aç olanları tatmin etmek için gelecek. Otomobil, 523 beygir güç ve 750 Nm tork üretecek. BMW'nin iddiasına göre araç, 100 km/s hıza 3.7 saniyede ulaşacak. Firma, aracın maksimum hızının ise 250 km/s’ye sabitlendiğini açıkladı.

840d xDrive ise 3.0 litrelik çift turbolu sıralı altı silindirli dizel motorla ve sekiz ileri otomatik şanzımanla gelecek. 315 beygir güç ve 650 Nm tork üreten otomobilin 0-100 km/h hızlanması 4.9 saniye ve maksimum hızı 250 km/s olarak açıklandı.

Comfort, Eco Pro, Sport, Sport+ gibi sürüş modlarına sahip olan araçta, akıllı anahtar özelliği gibi sistemler bulunuyor. Bu özellik, telefonunuzu kullanarak arabanızı çalıştırmanıza olanak tanıyor. Ek olarak yeni seri sizlere: hız sabitleyici, şerit kontrol asistanı, yan çarpışma koruması, mesafe bilgisi, park asistanı, panoramik görüş ve uzaktan üç boyutlu görünüm gibi özellikler sunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim