• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Yeni CorelDRAW Graphics Suite X8 Tanıtıldı

Yeni CorelDRAW Graphics Suite X8 Tanıtıldı
Corel’in profesyonel tasarım, web grafikleri ve resim düzenleme iş akışlarını daha hızlı ve sade kılan yeni grafik çözümü CorelDRAW Graphics Suite X8 sürümü resmen tanıtıldı.

Yeni paket, tasarımcıların, sanatçıların ve kurumsal kullanıcıların yaratıcı enerjilerini, herhangi bir ortamda sonuç sağlayan etkiler yaratacak eserlere dönüştürmelerini sağlıyor. Yeni işlevselliği yaratım sürecini hızlandırıyor. CorelDRAW Graphics Suite X8, Windows 10 ile grafik tasarlayan herkes için optimum ortam, ayrıca Windows 7 ve Windows 8.1 sistemlerinde de benzersiz deneyimler sunuyor.

Yeni açık güncelleme politikası, herhangi bir önceki sürümden CorelDRAW Graphics Suite X8 sürümüne geçmeyi ekonomik kılıyor.

Corel Ürün, Grafik ve Üretkenlik Başkan Yardımcısı Gérard Métrailler, yeni sürümü “Yeni X8 sürümüyle, daha hızlı ve akıllı, güçlü bir tasarım ortamı sunarak, grafik profesyonellerinin günlük hayatlarındaki birçok sancılı noktayı ortadan kaldırdık. Tamamen yeni Corel Font Manager gibi büyük eklemelerin yanısıra dramatik olarak geliştirilen Knife aracı gibi yeniliklerle tüm paket, kullanıcıların müşterilerinin talep ettiği profesyonel görünüm ve çıktıyı elde etmelerini kolaylaştırıyor.” şeklinde değerlendirdi.

CorelDRAW Ürün Pazarlaması Yöneticisi Cécile Brosius ise “Basitleştirilen işlemler ve kullanmadan yapamayacakları özellikleri hızlıca bulmalarını sağlayan azaltılan adımlar sayesinde, profesyoneller ve profesyonel adayları zamandan kazanacak ve üretkenlikleri dramatik olarak artacak. Ultra yüksek çözünürlüklü monitör, gelişmiş kalem ve dokunma desteğiyle CorelDRAW Graphics Suite X8, en son nesil Windows 10 aygıtları için de hazır. X7 veya 1. sürüme kadar herhangi başka sürüme sahip olsanız da, yeni açık güncelleme politikası sayesinde, etkileyici bir yeni özellik listesi sunan X8’e geçmeyi tercih edeceksiniz.” şeklinde konuştu.

CorelDRAW Graphics Suite X8 ayrıca 10.000 clipart ve dijital resim; 2000 yüksek çözünürlüklü dijital fotoğraf; 1000 OpenType font; 350 profesyonel şablon; 2000 araç şablonu; 1000’den fazla dolgu, çerçeve ve desen; beş saatten uzun süren eğitim videosu ve dahasını içermektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim