• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Yeni Ford Focus, Ford SUV ailesi, V Weekend Motoring’de ziyaretçileri bekliyor!

Yeni Ford Focus, Ford SUV ailesi, V Weekend Motoring’de ziyaretçileri bekliyor!
Ford’un sevilen modeli Focus ve Ford SUV ailesi, bu yıl 27-29 Eylül tarihlerinde İstanbul Park’ta ikincisi gerçekleşecek, 72 otomobil ve motosiklet markasının yer alacağı V Weekend Motoring’de ziyaretçileri bekliyor.

Bu yıl ikincisi Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşecek V Weekend Motoring Festival’e Yeni Ford Focus ve SUV ailesinin tüm üyeleri ile katılacak olan Ford Otosan, etkinlik kapsamında yeni Focus, Ford Edge, Kuga, EcoSport, yeni Ranger Raptor ve Ranger Wildtrack, Ranger XLT modellerini 3 gün boyunca sergileyecek ve test sürüşü için ziyaretçilere sunacak. Festival kapsamında Ford standında ziyaretçilere sürpriz yarışmalar ve hediyeler de verilecek.

 

Yeni Focus’la 3 gün geçirme şansı!

Festival kapsamında; gerçekleşecek ‘Focus’u Anlat Bakalım’ etkinliğinde ise ziyaretçilerden yeni Focus’u 5 dakikalık bir video ile youtuber gibi anlatmaları istenecek. Motor1.com YouTube editörleri Şafak Soysal ve Onur Koray anlatım sonunda katılımcılara puan verecekler. Etkinlikten sonra en iyi 5 anlatıcı seçilerek ortak bir video hazırlayacak.

 

Sonrasında bu video Motor1.com YouTube kanalından paylaşılacak. İzleyiciler de video üzerinden bu 5 anlatıcıya oy verebilecekler. 1 hafta sonunda en fazla oyu alan YouTuber adayı #anlatbakalım'ın ilk bölümünün şampiyonu olacak ve Yeni Ford Focus ile 3 gün geçirme şansı yakalayacak. Ayrıca teste katılan herkese çanta hediye edilecek.

 

Avrupa şampiyonu ralli pilotu Murat Bostancı ile ralli deneyimi

Co-drive etkinliği ve çocuklara özel sürüş eğitim parkurunun da olacağı festival kapsamında, 20 ziyaretçi Castrol Ford Team Türkiye’nin Avrupa şampiyonu pilotu Murat Bostancı ile ralli heyecanını deneyimleme şansı elde edecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim