• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Yeni Octavia'ya tasarımda birincilik ödülü

Yeni Octavia'ya tasarımda birincilik ödülü
Yeni Octavia, 2013 Otomotiv Markaları Yarışması'nın 'Exterior Volume Brand' kategorisinde büyük ödülü almaya hak kazandı.
Yeni Skoda Octavia, Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen 2013 Otomotiv Markaları Yarışması'nın 'Exterior Volume Brand' kategorisinde büyük ödülü almaya hak kazandı. Tasarım yarışmasında ilk defa yer alan bu kategoride, bağımsız jürinin değerlendirmesiyle Octavia'ya birincilik ödülü verildi. 
 
Skoda markasının en çok satan otomobilinin ilk görüşte etkileyen yeni tasarımı, tasarım şefi Jozef Kaban ve ekibi tarafından dizayn edildi. Octavia'nın üçüncü jenerasyonu yeni tasarımıyla birlikte genişliği, işlevselliği, yenilikçi güvenlik ve konfor sistemleri ile yakıt verimliliği gibi birçok özelliği ile dikkat çekiyor. Skoda CEO'su Winfried Vahland, Yeni Octavia'nın "Simply Clever' felsefesinin ürünü pratik özellikleriyle öne çıkan bir otomobil olduğunu belirterek "Yeni Octavia Skoda'ya özgü fiyat/değer oranıyla da etkileyici. Skoda Octavia markamızın kalbi ve şu ana kadar markamızın en çok satan otomobili' dedi. Alman Tasarım Konseyi Genel Müdürü Andrej Kupetz, Otomotiv Markaları Yarışması'nda jürinin tüm markalar arasında tasarım değerlendirmesi yaptığını kaydederek, "Otomotiv endüstrisi için bu yarışma çok önemli. Bağımsız jürimiz seçim yaparken tüm kıstasları inceliyor. Markalar uzun süren bir inceleme sonucunda tarafsız bir şekilde değerlendiriliyor. Konseyimiz 9 kategori ile 4 özel kategoride ödül veriyor' şeklinde konuştu. Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen 2013 Otomotiv Markaları Yarışması'nda Yeni Octavia'ya ödülü, 10 Eylül 2013 tarihinde Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda düzenlenecek "Otomotiv Tasarımcıları Gecesi'nde verilecek.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim