• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Yeni Opel Mokka X ekim’de Türkiye’de

Yeni Opel Mokka X ekim’de Türkiye’de
Opel’in segmentinde en çok tercih edilen B-SUV modeli Mokka’nın yeni modeli Mokka X, Ekim ayında müşterileri ile buluşacak.


Opel Yeni Mokka X Enjoy, Design ve Excellence donanım seviyeleriyle satışa sunulacak Opel Mokka X, 1,4 ile 1,6 litre arasında benzinli ve dizel motor yelpazesine sahip olacak.

·        Benzinli seçenekler:

·        1.6 115 HP FWD Start&Stop

·        1.4 140 HP AT FWD

·        1.4 140 HP MT FWD S&S

·        1.4 140 HP MT AWD S&S

·        1.4 152 HP AT AWD S&S 

·        Dizel seçenekler:

·        1.6 136 HP AT FWD

·        1.6 136 HP MT FWD

·        1.6 136 HP MT AWD

Mokka X’in fiyatı, benzinli modellerde 73 bin 600 TL’den dizel modellerde ise 88 bin 600 TL’den başlıyor. Opsiyonel olarak sunulan dört çeker fiyat farkı benzinli modellerde 10 bin TL, dizel modellerde ise 6 bin TL. Ülkemizde yoğun talep gören 1,6 Dizel-Otomatik seçeneği ise 92 bin TL’den başlıyor.

Yeni Mokka X bir önceki modelin önemli özelliklerini korurken bunların üzerine yeni geliştirmeler ekledi. Dış tasarımı daha cesur. Yeniden tasarlanan ön görünüm Opel’in yeni tasarımlarına uyumlu hale getirildi. Buna kanat şeklindeki ön ızgara ve keskin çift LED gündüz farları da dahil. Ön tampon daha geniş, sağlam ve kaslı bir duruş sergiliyor. Arka tarafta da bu duruş devam ediyor. Yan taraf ise bir önceki modeldeki sportif ve kaslı çizgileri koruyor. İçeride ise Mokka X işlevsellik ile macera tutkusunu bir araya getiriyor. Yeni Opel Astra’nın başarılarından ilham alan yatay gösterge paneli ferahlık hissini artırıyor.

Mokka X’in tasarımı kadar teknolojik geliştirmeleri ve konfor özellikleri de dikkat çekiyor.

·        Sürüşe duyarlı AFL LED ön farlar gece daha güvenli sürüş vaat ediyor. Bu sistem daha önceki modellerdeki BiXenon AFL+’ın yerini alıyor.

·        En son teknoloji Opel Eye ön kamera ise, uzun far desteği, trafik işaret takibi, şerit takip uyarısı, takip mesafesi göstergesi ve LED yansımalı uyarı göstergesi-RLAD ile ön çarpışma uyarı sistemlerini destekleyerek güvenli sürüşe katkıda bulunuyor.

·        Opsiyonel akıllı 4x4 teknolojisi Mokka X’in çevik yol tutuşunu daha da keskinleştiriyor. Bu sistem ihtiyaca uygun şekilde ön ve arka aks arasında gücü 100’e 0 ve 50’ye 50 olarak dağıtabiliyor.

·        Apple CarPlay ve Adroid Auto destekleyen Intellilink sistemleri ile akıllı telefonları otomobille sorunsuz şekilde bağlayan Mokka X, Opsiyonel Ergonomik (AGR) koltuklar ile anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma gibi üst sınıf özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim