• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışta

Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışta
Türkiye'de 10 Temmuz'dan itibaren satışa çıkacak olan Yeni Kangoo, Multix versiyonunda Joy, Touch, Extrem olmak üzere üç farklı donanım seviyesi ile 37 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunulacak
Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Renault'nun, Avrupa pazarının zirvesinde yer alan minivanı Kangoo, Multix ve Express versiyonlarının lansmanı ile geri döndü. Renault'nun yeni tasarım kimliğinin izlerini taşıyan Yeni Kangoo'da, markanın yeni tasarım anlayışı, daha kaliteli orta konsol ve direksiyon simidiyle vurgulanırken, ön göğüs, özellikle ticari araç müşterilerinin büyük beğenisini kazanan çeşitli saklama gözü çözümleri sunuyor.
 
Yakıt verimliliği ile de dikkati çeken Yeni Kangoo'da performanslı ve ekonomik motorlar yer alıyor; dCi 90 NEDC karma yakıt tüketim değerleri 5,0 litre/100km (130g CO2/km). Sürücülerin yakıt tüketimlerini daha da düşürmelerini sağlamak için Kangoo'da kullanılan yeni nesil motorlar, standart ekipman olarak vites değiştirme göstergesi ile birlikte sunulacak. Ayrıca motor torku, gaz pedalı gibi alışkanlıkların üzerinde etkili olan yüzde 10'a kadar yakıt tasarrufu sağlayan ECO mod da bu ekipmanlar arasında sunulacak.
 
Yeni Kangoo'nun Multix gamında yer alan yeni Extrem versiyonu, krom koyu metal ön ızgara, koyu alüminyum alaşımlı jantlar, ekstra karartılmış arka camlar ve özel Extrem logosuna sahip. Kangoo, 2 ve 5 kişilik versiyonları ve farklı uzunluk seçenekleri ile ticari araç müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak.
 
Türkiye'de 10 Temmuz'dan itibaren satışa çıkacak olan Yeni Kangoo, Multix versiyonunda Joy, Touch, Extrem olmak üzere üç farklı donanım seviyesi ile 37 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunulurken, Kangoo Express Cargo Maxi 36 bin 500 lira, Combi Maxi ise 41 bin 650 lira fiyat ile pazarda yerini alacak.
 
YENİLİKÇİ EKİPMANLAR
 
Yeni Kangoo'daki entegre ve internet bağlantılı tablet Renault R-Link (opsiyon) dokunmatik ekranı, sesli kumandası ve direksiyondan kumandası ile yenilikçi ve pratik fonksiyonlara kolayca erişilmesine imkan veriyor. Tomtom navigasyon, multimedya, telefon, araç verileri ve R-Link Store üzerinden indirilebilen uygulamalar. Yeni Kangoo'da ayrıca bütün müşteriler USB ve Bluetooth bağlantı imkanına sahip olacak. Kangoo'nun bir diğer yeniliği ise Yokuşta Kalkış Yardımı ve Grip Kontrol Sistemi ile donatılmış yeni nesil ESP.
 
RENAULT'NUN MAUBEUGE TESİSİNDE ÜRETİLECEK
 
Yeni Kangoo, Renault'nun Fransa'daki Maubeuge tesislerinde üretilecek. Fabrika, pek çok çeşit araç ve opsiyonu bünyesinde barındırmasıyla (63 çeşit Kangoo, 21 tip motor/güç ünitesi, Mercedes Citan, 200 renk) ve kalite kontrol süreçleriyle ünlü. Bu üretim tesisinde 1971'den beri 4,9 milyondan fazla araç üretildi. Bunlar arasında neredeyse üç milyon minivan türevi yer alıyor.
 
kangoo1.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim