• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Yeni Wi-Fi 6 ürünlerini TÜV Rheinland test edecek

Yeni Wi-Fi 6 ürünlerini TÜV Rheinland test edecek
Test, muayene ve belgelendirme hizmetlerinde önde gelen şirketlerden olan TÜV Rheinland, Wi-Fi Onaylı 6 belgelendirme testi gerçekleştirmek üzere onaylanan yetkili test laboratuvarlarının yer aldığı seçili grubun bir parçası olduğunu duyurdu.

TÜV Rheinland, Wi-Fi Onaylı 6 belgelendirme testi gerçekleştirmek üzere onaylanan yetkili test laboratuvarlarının yer aldığı seçili grubun bir parçası olduğunu duyurdu. Yeni Wi-Fi CERTIFIED 6 belgelendirme programının, stadyumlar, havaalanları ve endüstriyel parklar gibi zorlu ortamlarda pek çok bağlı cihazla oldukça etkin toplam Wi-Fi ağ performansı sağlayan ilave özellikler sunduğu aktarıldı.

TÜV Rheinland Kablosuz Direktörü Sarb Shelopali konu hakkında şöyle konuştu: "Deneyimimiz ve kaynaklarımız, akıllı evler, akıllı binalar ve akıllı şehirler gibi Nesnelerin İnternetinin (IoT) kilit tetikleyicileri olan akıllı eko sistemlerde kullanılan kapsamlı teknolojilerin test edilmesini ve belgelendirilmesini içermektedir. Wi-Fi 6, tüm Wi-Fi ekosistemi için önemli kapasite, performans ve gecikme süresi iyileştirmeleri sağlarken satıcıların ürünlerinin, müşterilerimize daha fazla yenilik ve fırsat sağlamak üzere birlikte etkin bir şekilde çalışmasına olanak tanımaktadır''.

 

Wi-Fi Alliance Pazarlama Başkan Yardımcısı Kevin Robinson, Wi-Fi 6'nın Wi-Fi bağlantısında önemli iyileştirmeler yaptığını ve büyük işletme ve eğitim kampüsleri, ulaşım merkezleri ve spor stadyumları dahil olmak üzere özellikle yoğun Wi-Fi ortamları için uygun olduğunu belirterek sözlerine şunları ekledi: "Wi-Fi CERTIFIED 6 cihazları, önümüzdeki aylarda piyasada artış gösterecek. Üyelerimize ait cihazların güvenlik ve birlikte çalışabilirlik güvencesine sahip olmasını sağlamak amacıyla test şirketinin Wi-Fi CERTIFIED 6 testi sunması memnuniyet verici''.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim