• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Yüzüklerin Efendisi TV serisi karakteriyle gündemde!

Yüzüklerin Efendisi TV serisi karakteriyle gündemde!
Yüzüklerin Efendisi TV serisi hakkındaki tüm gizli bilgiler bir bir ortaya dökülüyor. Fısıltıların arkasındaki gerçeklere göz atalım.

Para kazanmak için para harcamak şart. Amazon da para kazanmak için para harcamakta beis görmüyor. Benzer bir durum Lord of the Rings - Yüzüklerin Efendisi serisinde de yaşanıyor.  Amazon tarafından hayata geçirilecek olan dizinin bütçesi de devasa olacak. Dizinin rekor bir bütçeye sahip olacağı uzun süredir konuşuluyordu ama yapımın 500 milyon dolarlık bütçeye sahip olacağı pek az kişi tarafından tahmin edilmişti.

Peter Jackson bol ödüllü ve 3 milyar dolar düzeyinde gişe hasılatı elde eden filmlerini 250 milyon dolarlık bütçe ile çekmişti.

Lakin asıl konumuz bütçe değil. Öncelikle Yüzüklerin Efendisi kitaplarını okuyanlara müjde verelim. Filmlerde çok beğenilen ama okuyucuların içine hiç sinmeyen bazı detaylar da mevcuttu.

İlk müjdemiz Glorfindel. Elf soylusu Glorfindel, Yüzük Kardeşliği filminde Frodo'yu Ayrıkvadi'ye ulaştıran kişiydi. Popüler kültürün bir yansıması olarak, filmde bu görev Aragorn'un sevgilisi Arwen'e teslim edildi. Oysa ki Glorfindel, Tolkien'in kitaplarında birkaç Nazgul'a aynı anda meydan okumuş hatta bir Balrog ile başabaş mücadeleye girmişti. Dizide bolca Glorfindel sahnesine tanık olacağız gibi gözüküyor.

İkinci müjdemiz ise Tom Bombadil. Yüzüklerin Efendisi'nde Tek Yüzük'ten etkilenmeyen tek figürdü. Aşırı neşeli ve umursamaz bir karakter olan Bombadil, Frodo ve ekibini Höyük'teki hayaletlerden kurtarmıştı. 

Bir müjdemiz de Gandalf hakkında. Gandalf'ın motivasyonunu, Sauron'a olan yaklaşımını ve Ateş Yüzüğü hikayesini dizide çok büyük ihtimalle görebileceğiz.

Tüm bunlara ek olarak filmin yıldızları Ian McKellen(Gandalf), Andy Serkis(Gollum) ve Rhys-Davies(Gimli) ile TV serisi içinde görüşmeler yürütülüyor. Zaten Ian McKellen daha önceki bir röportajında "Başka bir Gandalf mı? O da ne demek?" ifadelerini kullanmıştı. Yani McKellen'ın dizide de rol almasına kesin gözle bakılıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim