• BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

ZenFone 5 serisinin tasarımı ortaya çıktı!

ZenFone 5 serisinin tasarımı ortaya çıktı!
Asus'un amiral gemisi akıllı telefonları ZenFone 5 serisinin tasarımı sızdırıldı.

Asus, 27 Şubat'ta ZenFone 5 serisi akıllı telefonların piyasaya çıkacağını doğruladı. Önceki sızıntılar, ZenFone 5 serisinin en az ZenFone 5, ZenFone 5 Lite ve ZenFone 5 Max gibi akıllı telefonları içerebileceğini ortaya koydu. Bugün, popüler sızıntı kaynağı Roland Quandt, ZenFone 5 ve ZenFone 5 Lite akıllı telefonlarıyla ilgili bilgiler sızdırdı.

Quandt'a göre, akıllı telefonun ZE620KL / X00QD model numaralarına sahip. iPhone X benzeri çentik ve dikey çift arka kameralar bulunuyor. Çentik, yalnızca yüz tanıma özelliğine sahip, ön kameranın yanı sıra bazı diğer sensörleri de barındırabilir. ZenFone 5'in arka yüzü bir parmak izi tarayıcı ile donatılmış.

Önünde ve arkasında metalik bir çerçeve ile cam tasarım mevcut. Telefonun kenarlarında ses denetleyicisi, SIM tepsisi, 3.5mm ses jakı, USB-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası bulunuyor.

Model numarası ZC600KL / X017DA olan Zenfone 5 Lite’ın render görüntüsü, telefonun 18:9 en-boy oranı destekleyen ekran ile geleceğini ortaya koyuyor. Üst çerçevenin ikili ön kameraları bulunuyor ve sızıntı kaynağı daha önce 16 megapiksellik çift arka kameralarla geleceğini iddia etmişti.

Parmak izi okuyucu arkada ve telefon, ZenFone 5 gibi olağan bağlantı özellikleriyle donatılmış. Bununla birlikte, USB-C bağlantı noktası yerine, microUSB ile geliyor. ZenFone 5 Lite'ın farklı renk varyantlarını gösteren aşağıdaki resim, yine popüler sızıntı kaynağı Evan Blass tarafından yayınlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim