• BIST 9903.83
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Ziebart ile arabanızı yenilemek mümkün

Ziebart ile arabanızı yenilemek mümkün
Otomobiller renkli folyolar sayesinde kişiselleştirilip farklılaştırılabiliyor. Orijinal boya korunurken istendiği takdirde rengi değiştiriliyor, yenileniyor, farklı süslemeler yapılabiliyor.

Ziebart ile arabanızı yenilemek mümkün

Otomobiller renkli folyolar sayesinde kişiselleştirilip farklılaştırılabiliyor. Orijinal boya korunurken istendiği takdirde rengi değiştiriliyor, yenileniyor, farklı süslemeler yapılabiliyor.

“Oto Koruma” alanında dünyanın en önemli isimlerinden olan ve Türkiye’de 7 ilde 19 istasyonla ilkleri gerçekleştirerek faaliyet gösteren Ziebart; araç koruma sistemleri, detaylı işlemler, yararlı aksesuarlar ve son olarak Küçük Alan Onarım Sistemleri’nden sonra hizmet gamına Türkiye’deki 20. yılında, yeni bir uygulama daha ekledi: “Araç Folyo Kaplaması”

Bu uygulama ile otomobiller renkli folyolar sayesinde kişiselleştirilip farklılaştırılabiliyor. Orijinal boya korunurken istendiği takdirde rengi değiştiriliyor, yenileniyor, farklı süslemeler yapılabiliyor. Bunun yanında otomobillerdeki çizik, matlaşma gibi boya hatalarının gizlenmesi de folyo kaplama sistemi ile mümkün. Orijinal boyalı yüzeylere uygulandığında 5-10 yıl içinde boyaya zarar vermeden sökülebilme garantisi olan folyolar, aracın boyasını ve verniğini UV ışınlarının soldurucu ve matlaştırıcı etkilerinden, kuş pisliği, ağaç reçinesi, asit yağmurları, kar ve yakıcı güneş gibi dış etkenlere karşı da koruyor. Mart ayı itibariyle İstanbul ve İzmir’deki Ziebart istasyonlarında başlayan bu uygulama Ziebart güvencesiyle ve 16 Nisan’a kadar lansmana özel %20 indirimle sunuluyor.

Folyo kaplama işlemi nedir?

Uygulamanın temelinde alttaki orijinal boyanın dış etkenlerden korunması, renginin değiştirilmesi, boya hatalarının ve çiziklerin saklanması veya bölgesel renklendirmelerle dekoratif amaçlarla otomobilin dış yüzeyinin seçilen özel renkli folyolarla kaplanması var. Kaplama; kapı, kaput kapağı ve bagaj kapağı içleri haricindeki üzeri boyalı, vernikli ve pürüzsüz tüm yüzeylere uygulanabiliyor.

Ziebart kaplama folyosunun özellikleri nelerdir?

Ziebart’ın uygulamaya sunduğu folyolar tamamen Avrupa Birliği ve Alman standartlarında üretilip, -50°C ile +100°C sıcaklık arasında sorunsuz kullanılabiliyor. Özel patentli yapışkanı sayesinde uygulama ve sökme kolaylığı mevcut. Kaplamayı takip eden, hava sıcaklığına göre 3-8 haftalık buharlaşma süresi sonrasında cila, parlatma, cilalı yıkama, boya koruma gibi işlemler uygulanabiliyor. Folyoya boya koruma yaptırılması, folyonun daha uzun süre canlı bir renk tonunda kalmasını ve dış etkenlerden azami ölçüde korunmasını sağlıyor. Mat renkli folyolara da boya koruma yapılabiliyor, ancak parlatma yapılamıyor.

Ziebart folyo kaplamanın faydaları nelerdir?

Renk değiştirme, dekoratif süsleme, boya kusurlarını saklama gibi estetik amaçlar dışında folyo ile kaplanan yüzeylerdeki orijinal boya ve vernik UV ışınlarından etkilenerek solmaz ve matlaşmaz, kuş pisliği, asit yağmurları, kar ve yakıcı güneş gibi zararlı dış etkenlere karşı korunuyor.

Otomobilinin renginden sıkılanlar için…

Ziebart Folyoları, tamir görmemiş, orijinal boyanın üzerine uygulandıysa, folyonun cinsine göre 5-10 yıl içinde aracınızın boyasına ve cilasına hiçbir zarar vermeden, uygulamanın yapıldığı Ziebart istasyonunda, garantili olarak sökülebiliyor. Sökme işlemi yenileme veya renk değiştirme amacıyla yapıldığında ücretsiz yapılıyor.

Otomobilin rengini değiştirmek yasal mıdır?

Mevcut trafik yönetmelikleri gereğince, aracınıza uygulanacak kaplama, orijinal boyasının renginden farklılık gösteriyorsa, yeni rengi ilgili harç bedeli karşılığında araç ruhsatına kolayca işletebiliyor.

ZIEBART'I TANIYALIM

1959 yılında kurulan ve “oto koruma” alanında dünyanın en önemli markalarından biri olan Amerikan menşeli Ziebart dünyanın 40'tan fazla ülkesinde 1000'e yakın istasyonla faaliyet göstermektedir.1990 yılında Pro-Tek Oto Koruma ve Geliştirme Ltd. Şti.’ ye verdiği “Türkiye Ana Lisansörlüğü” ile Türkiye’de araç koruma sistemleri sektörünün kurucusu oldu. Ziebart Türkiye 19 istasyonuyla araç koruma sistemlerinin uygulamaları ile Türk otomobil severlerinde “Oto Koruma” adı altında farklı ve yeni bir anlayış ve alışkanlık yaratarak hizmet vermeye devam ediyor.

Kurucusu Suha Uluçay’ın “% 100 Müşteri Tatmini” ilkesiyle yoluna devam eden Ziebart Türkiye Ana Lisansörü Pro-Tek, merkezi ABD’de bulunan Uluslararası Franchising Birliği tarafından; 1996, 2000, 2004, 2006 yıllarında “Yılın En Başarılı Ana Lisansörü” ödülüne layık görüldü. Böylece Ziebart Türkiye 20 yıl içinde Ziebart camiasında bu ödülü dört defa alan tek ana lisansörlük olma ayrıcalığına kavuştu. Ayrıca Ziebart Türkiye dört kez, Ziebart İnternational tarafından verilen “Üstün Başarı” ödülünü ve 2005 yılında da “Toplam Hizmet Kalitesi” ödülünü aldı.

Ziebart’ın Türkiye’deki Franchise bayilik ağında, İstanbul’daki 9 istasyonun yanında Ankara’da 3, İzmir’de 2, Bursa’da 2, İzmit, Eskişehir ve Adana'da 1'er istasyonla, toplamda 19 istasyona ulaşılmıştır. Bunlardan 3 tanesi Ana Lisansör Pro-Tek Ltd.Şti. tarafından işletilmektedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim