• BIST 9891.05
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

2 milyon kişi 3. köprüye hayır" diyecek

2 milyon kişi 3. köprüye hayır" diyecek
Yeşiller Partisi 3. köprünün yapılması halinde kesilecek 2 milyon ağacı kurtarmak ve projeyi durdurmak amacıyla kampanya başlattı.

2 milyon kişi 3. köprüye hayır" diyecek

Yeşiller Partisi'nin 3. köprünün yapılması halinde kesilecek 2 milyon ağacı kurtarmak ve projeyi durdurmak amacıyla başlattığı "2 milyon ağaç için 2 milyon İstanbullu" kampanyasının ana etkinliği yarın gerçekleştirilecek. 2 milyon 3. köprü karşıtı İstanbullu yarın saat 20.00'de İstanbul Boğazı'nın 22 ayrı noktasında ellerinde mumlarla "3.köprüye hayır" diyecek.

İstanbul - Yeşiller Partisi’nin İstanbul’da yapılması planlanan 3. köprünün yapılması halinde kesilecek 2 milyon ağacı kurtarmak ve projeyi durdurmak amacıyla başlattığı “2 milyon ağaç için 2 milyon İstanbullu” kampanyasının ana etkinliği yarın gerçekleştirilecek. 2 milyon, 3. köprü karşıtı İstanbullu saat 20.00’de İstanbul Boğazı’nın 22 ayrı noktasında ellerinde mumlarla “3. köprüye hayır” diyecek.

Saat 20.00-21.00 arası gerçekleşecek etkinlikte birçok grup ve sivil toplum kuruluşu sergileyecekleri çeşitli performanslarla 3. köprüye hayır diyecek. Fındıklı, Kadıköy, Beşiktaş ve Galata Köprüsü’nde yoğun katılımların beklendiği eyleme aralarında Tuncel Kurtiz, Yetkin Dikinciler, Pelin Batu, Mehmet Ali Alabora, Rüstem Batum, Nejat Yavaşoğulları, İlkay Akkaya’nın da bulunduğu sanatçılar ile Buğday Derneği, Doğa Derneği, Greenpeace (Yeşilbarış) ve TÜRÇEK gibi sivil toplum kuruluşları, TMMOB, İstanbul Tabip Odası, 3. Köprü Yerine Yaşam Platformu, Küresel Eylem Grubu, Sulukule Platformu, Beşiktaş Çarşı Grubu destek verecek. Tüm İstanbulluları 2 sahillere davet eden Kampanya Koordinatörü Serkan Köybaşı, “Bu proje İstanbulluların trafik sorununa çözüp olmayacağı gibi İstanbul’un oksijen damarlarını da kesecek. Bu yıkıma 2 Ekim akşamı tüm İstanbullularla hayır diyeceğiz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim