• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Havaray ve Viaport Marina Tuzla’nın yıldızını parlatıyor

Havaray ve Viaport Marina Tuzla’nın yıldızını parlatıyor
Metro ve Havaray projeleri ile kent merkezine bağlanacak olan Tuzla, ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Yazlık bölgesi olarak algılanan Tuzla, artık bu algıyı yıkıyor. Az katlı yaşamın model bölgesi olarak adlandırılan Tuzla, son dönemdeki gelişmelerle birlikte başrole yükseldi.

TUZLA ARTIK BAŞROLDE OLACAK

Gayrimenkul uzmanı Ayşe Fügen Arda, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Şu anda İstanbul, yoğun bir değişim ve gelişim evresinde. Hemen her gün şehrin yapısını değiştirecek planlarla karşılaşıyoruz. Büyük projeler şehri geleceğe hazırlarken, şüphesiz yatırım fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Eskinin yazlık mekanı olan Tuzla, bugün yaz kış yaşanacak, ferah, modern ve lüks bir yaşam alanı olma yolunda hızla ilerliyor.”

VIAPORT MARINA VE HAVARAY TUZLA’NIN YILDIZINI PARLATIYOR

İstanbul’da çok merkezli kentsel bir yapı planı göz önünde bulundurulduğunda Avrupa ve Asya yakasında yeni kent merkezleri ortaya çıkıyor. Doğru yatırım yapmak isteyenler için öneride bulunan Ayşe Fügen Arda; ‘‘Avrupa Yakası’ndaki yeni merkez 3. Havaalanı çevresi olarak planlanırken, Anadolu Yakası’nın yeni merkezi ise Tuzla olacak. Şu anda gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırımcılarının yeni gözdesi durumunda olan Tuzla, Viaport Marina projesi ve ana arterleri birbirine bağlayacak olan Havaray Hattı ile kabuk değiştirecek.

Havaray aynı zamanda Marmaray, metro, sahilde yapılması planlanan Viaport Marina ile entegre ulaşımı da sağlayacak” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim